MindenegybenBlog

Édesanyja karjai között halt meg Dezső...hófehér koporsóban a kedvenc gitárjával fog örökre nyugalomra térni..

Édesanyja karjai között halt meg Dezső...hófehér koporsóban a kedvenc gitárjával fog örökre nyugalomra térni...

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a 17 éves Dezső hosszú négy éves küzdelem után veszített a rákkal. Amikor még csak 14 éves volt, rosszindulatú csontrákkal diagnosztizálták nála, és számtalan sugárterápián és kemoterápián kellett átesnie. Ezek az évek kínkeserves fájdalommal és hosszú szenvedéssel teltek, de ő mindvégig erős maradt, és vigasztalta a szüleit.

Sajnos, a Tények című műsor forgatása után, néhány órával a fiú elhunyt a Tábitha gyermekhospice házban, édesanyja karjai között. Dezső szülei mindent megtettek azért, hogy méltó módon búcsúzhassanak tőle, úgy, ahogyan ő kívánta. Utolsó kívánsága az volt, hogy méltóságteljes temetésben részesüljön, és még a ruháit is saját maga választotta ki. A temetés költségeiben jószívű emberek segítették a szülőket, és a drága koporsó is adományokból jött össze, a maradék összeget pedig L.L. Junior ajánlotta fel.

A temetés helyszínét száz fehér rózsa borította, mivel sokan szerették a fiút. Dezső már a fehér koporsóban pihent, és az utolsó búcsúztatás során sokan sírtak érte. Egy pap mondott búcsúbeszédet, és a szülők is szavak nélkül búcsúztak. Végül a hófehér koporsót, egy gitárral és egy bibliával együtt helyezték a sírba, ahogyan Dezső azt utolsó óhajában képzelte el.

2023-12-22 09:31:08 - Mindenegyben Blog