MindenegybenBlog

đ…Ă©đ§đČ đđžđ«ĂŒđ„đ­ 𝐚 đŸĂ©đ„đ­đŻđž Ć‘đ«đłĂ¶đ­đ­ đ­đąđ­đšđ€đ«đš! Ɛ đŠđšđ«đđš 𝐆đČĂ¶đ«đ đČ đžđ„đ­đąđ­đ€đšđ„đ­ 𝐠đČđžđ«đŠđžđ€đž – 𝐄𝐓𝐓Ɛ𝐋 đ đšđ«đšđ§đ­ĂĄđ„đ­đšđ§ đ©đšđđ„Ăłđ­ 𝐟𝐹𝐠𝐬𝐳, đ©đžđđąđ  𝐞𝐳 𝐚𝐳 𝐱𝐠𝐚𝐳𝐬á𝐠

Korda György szívszorító vallomåsa: Unokåit nem ismeri

Korda György, az Ă©lƑ legenda, aki több mint 65 Ă©ve van a szĂ­npadon, az utĂłbbi Ă©vekben talĂĄn mĂ©g nĂ©pszerƱbb, mint valaha. Az idĂ©n januĂĄrban 85. szĂŒletĂ©snapjĂĄt ĂŒnneplƑ elƑadĂłmƱvĂ©sz tavaly telt hĂĄzas koncertet adott a fiatalok egyik helyszĂ­nĂ©n, Ă©s rendszeres szereplƑje a tĂ©vĂ©mƱsoroknak. Azonban a mindig mosolygĂłs Ă©nekes szĂ­vĂ©ben hatalmas fĂĄjdalom is rejlik: Ă©vtizedek Ăłta nincs kapcsolata negyvenes Ă©vei közepĂ©n jĂĄrĂł lĂĄnyĂĄval, Judittal, Ă©s soha nem talĂĄlkozott unokĂĄival sem.

Korda György ritkĂĄn beszĂ©l Ă©letĂ©nek ezen fĂĄjdalmas rĂ©szĂ©rƑl, ĂĄm a HĂșzĂłs legĂșjabb podcastadĂĄsĂĄban RĂłnai Egon kĂ©rdĂ©sĂ©re szomorĂșan, könnyeivel kĂŒszködve mĂ©gis kitĂ©rt erre a tĂ©mĂĄra. „Ɛ TorontĂłban Ă©l, ott van a csalĂĄdja” – kezdte Korda, aki meglepƑ kijelentĂ©st tett.

„HĂĄrom unokĂĄm van, de nem ismerem Ƒket” – ĂĄrulta el az Ă©nekes, hozzĂĄtĂ©ve, hogy fogalma sincs, Judit mit mondott rĂłluk neki. „Nem tudom, az anyjuk mennyit mond el rĂłlam” – szĂłhajtott Korda, akinek szavaibĂłl kitƱnt, hogy nagyon sajnĂĄlja, hogy ilyen tĂĄvol kerĂŒlt egyetlen gyermekĂ©tƑl.

Korda György megosztotta, hogy kĂ©tfĂ©le Ă©rzĂ©s kavarog benne, mivel Ășgy Ă©rzi, egy kapcsolatban mindig kĂ©t ember a hibĂĄs. „Lehet, hogy Ă©n vagyok a hibĂĄs, lehet, Ƒ. De az Ă©let hozta Ă­gy, 15 ezer kilomĂ©ter tĂĄvolsĂĄgra pedig mindig sok” – magyarĂĄzta az Ă©nekes.

A Blikk megkeresĂ©sĂ©re Korda elmondta, hogy sajĂĄt szĂŒleivel nagyon szoros kapcsolatot ĂĄpolt, Ă©s nehezen megĂ©rteni, miĂ©rt nem akarja Judit tartani vele a kapcsolatot. „Én 40 Ă©v utĂĄn sem tudom elengedni az Ă©desapĂĄmat, akivel olyan mĂ©ly kapcsolatom volt, hogy ha egy napig nem beszĂ©ltĂŒnk, akkor idegbeteg voltam” – mondta.

Korda György Ă©s lĂĄnya közötti viszony rĂ©gĂłta feszĂŒlt. Judit Ă©desanyja Kiss Kati tĂĄncdalĂ©nekesnƑ, akivel Korda kapcsolata rövid Ă©letƱ volt. Korda György 1980-ban egy hosszabb tengerentĂșli fellĂ©pĂ©srƑl hazatĂ©rve szembesĂŒlt azzal, hogy van egy nĂ©gy hĂłnapos lĂĄnya. BĂĄr az Ă©nekes Ă©s akkori pĂĄrja, BalĂĄzs KlĂĄri tartotta a kapcsolatot Judittal Ă©s anyagilag is tĂĄmogattĂĄk, az apa-lĂĄnya viszony az Ă©vek sorĂĄn teljesen megszakadt.

Annak ellenére, hogy Judit rendszeresen låtogatja Magyarorszågra Torontóból, apjåval soha nem talålkozott, és unokåiról sem oszt meg vele.

Korda György szĂĄmĂĄra ez a helyzet nagy fĂĄjdalmat jelent, megjelent a nyilvĂĄnossĂĄg elƑtt ritkĂĄn tĂĄr fel, de szavai mĂ©lyen tĂŒkrözik a csalĂĄdi kapcsolatok összetettsĂ©gĂ©t Ă©s az elmul pillanatok miatti szomorĂșsĂĄgot.

2024-07-03 07:10:39 - Mindenegyben Blog