MindenegybenBlog

Drámai pillanatok: így tisztelgett Tompos Kátya emléke előtt Gubik Petra

Szívszorító pillanatok: így tisztelgett Tompos Kátya emléke előtt Gubik Petra

A Sztárban Sztár All Stars jubileumi döntőjében Gubik Petra nemcsak egy újabb emlékezetes produkcióval állt színpadra, hanem az est egyik legmeghatóbb pillanatát is szerezte a nézőknek. Petra előadása a „Magányos csónak” című dalban a májusban elhunyt Tompos Kátya előtt tisztelgett, aki színésznőként és énekesként is kiemelkedő alakja volt a magyar kulturális életnek.

Egy különleges tisztelgés

Petra nem titkolta, hogy az előadás érzelmileg különösen megérintette, hiszen személyes kapcsolat fűzte Tompos Kátyához. A két művész nemcsak kollégák voltak, de közösen is dolgoztak, így a megemlékezés számára sokkal több volt egy versenyprodukciónál.

Mi ismertük egymást, dolgoztunk is együtt, ezért sem volt könnyű számomra a mai műsor. Arra törekedtem, hogy ez az előadás méltó legyen Kátyához, ezért a dal előadásával én nem is versenyeztem, hanem tisztelegtem előtte. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ez megadatott nekem, és remélem, hogy méltó voltam rá – mondta meghatottan a színésznő az eredményhirdetés után.

Hozzátette, sok mindent tanult önmagáról a műsor ideje alatt, és úgy érzi, a döntősök közül bárki megérdemelte volna a győzelmet.

– Egész idő alatt, úgy éreztem, hogy teljesen mindegy, négyünk közül ki nyer, mert ezt a győzelmet mindenki megérdemelte volna, hiszen mindenki végigcsinálta a versenyt, és rengeteg munkát fektetett bele. Gratulálok a győztesnek és mindenkinek! Magamra is büszke vagyok, mert megtanultam a verseny során azt, hogy mennyire fontos hinni önmagamban és abban, amit csinálok. Megtanultam végre hinni önmagamban és abban, amit csinálok. A zsűritől hétről-hétre csodálatos méltatásokat kaptunk, nagyon hálás vagyok minden mondatért. Óriási élményekkel távozom, mindent viszek tovább magammal, amit itt kaptam. Nem bántam meg, hogy elvállaltam ezt a felkérést, örülök, hogy itt lehettem, erre egy életen át emlékezni fogok – zárta a beszélgetést Gubik Petra.

2024-10-21 16:50:02 - Mindenegyben Blog