MindenegybenBlog

Drámai hít érkezett ! Ez volt Molnár Gusztáv utolsó üzenete.

Molnár Gusztáv újra a mélyponton – sokkoló képek jelentek meg róla az utcán

Szerdán reggel aggasztó hírek érkeztek Molnár Gusztáv színészről, amelyeket olyan fotók is alátámasztanak, amelyek méltatlan állapotban ábrázolják az egykor népszerű RTL-sztárt.

Molnár Gusztáv, aki tavaly augusztusban hagyta el az elvonót, ahová súlyos alkoholproblémái miatt került, ismét az alkoholhoz nyúlt. Az elmúlt évben úgy tűnt, sikeresen vette fel a harcot függőségével: fizikai munkát vállalt, előadásokon vett részt, és az év elején új kapcsolatba kezdett. Azonban a nyáron véget ért párkapcsolat, úgy tűnik, visszavetette őt, és újra a pohárhoz nyúlt.

A Blikk szerdán olyan képeket közölt, amelyeken Molnár Gusztáv a Corvin negyedben borzalmas állapotban látható: a földön ül, majd egy kuka mellett lefekszik, mintha hajléktalan lenne. Egy szemtanú beszámolója szerint a színész később a járdán feküdt, félig az úttestre lógva, míg a mentők érkeztek, akik végül elvitték őt.

Molnár Gusztáv helyzete ismét aggasztóvá vált, és bár néhány barátja próbál segíteni neki egy újabb elvonóval, a színész eddig elutasította a segítséget. Öt nappal ezelőtti Instagram-posztjában arról írt, hogy Nagykovácsiból Budapestre költözik, és munkát keres a fővárosban – akár fizikai munkát is vállalna.

Ezek a jelek arra utalnak, hogy Molnár Gusztávnak újra meg kell találnia az utat a józansághoz, és újrakezdenie az életét.

Ez volt Molnár Gusztáv utolsó üzenete, mielőtt ismét alkoholhoz nyúlt, tragikusan hirtelen történt minden.

„Kedves mindenki! Munkát keresek Budapesten és vonzáskörzetében! Fizikai munka is szóba jöhet természetesen, kertészkedés, vendéglátás...Szeretném magam kipróbálni más területeken is, és tapasztalatokat gyűjteni. Jól fog ez még jönni egyszer színészként.Aki tud ajánlani valamit, írjon privát üzenet.Köszönöm!”

– írja az alábbi posztban.

Molnár Gusztáv miatt aggódtak a kommentelők

Az alábbi interjú július 21-én került fel a YouTube-ra, és már itt is több kommentelő jegyzi meg, hogy furcsának találja a színész viselkedését.

„Tutira nem tiszta már megint, látszik a mozdulatain, kényszeres, feszült, erősen gesztikulál! Láttam vele riportokat, miután kijött a rehabról, sokkal jobban nézett ki, a szemei tiszták voltak, nem voltak kényszeres mozdulatai... kár érte!”

– írta valaki pár héttel ezelőtt a következő interjúhoz. A mai hírek alapján úgy tűnik, sajnos igaza lehet az illetőnek, Molnár Gusztávnak továbbra is sok segítségre van szüksége ahhoz, hogy a betegségét le tudja győzni.

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

Molnár Gusztáv (@molnar.gusztav) által megosztott bejegyzés

 

 

2024-08-29 12:45:52 - Mindenegyben Blog