Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Drámai hír érkezett!IIt a vége!Rossz hírek jöttek Udvaros Dorottyáról!
Mindenegyben Blog - 2024. május 03. (péntek), 07:31

Drámai hír érkezett!IIt a vége!Rossz hírek jöttek Udvaros Dorottyáról! (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 máj 03

A színésznő korábban a Telexnek adott interjút a Nemzetiben történt baleset kapcsán, amikor is Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó a Rómeó és Júlia előadása közben lezuhantak egy csaknem három méter magas díszletelemről, súlyos végtagsérüléseket szenvedve. Akkor úgy fogalmazott: „ennek az ügynek precedensértékűnek kell lennie, keressék tovább a felelősöket, nem lehet mismásolni, mert nem szabad, hogy még egyszer ez megtörténjen”.

Ám nemcsak a balesetet követő intézkedések kapcsán alakult ki nézetkülönbség a színésznő és a főigazgató között, négy évvel ezelőtt az SZFE alapítványosítása miatt is volt köztük súrlódás. Udvaros emellett évek óta a Greenpeace aktivistája, egyebek mellett a Fertő tavi beruházások ellen is tiltakozott. A történtek nyomán most azt mondta a Magyar Hangnak,

úgy hiszi, mostanra összeadódtak a közéleti szerepvállalásai.

Az interjú során Udvaros többek között a Nemzetiben történt balesetet is megemlítette, amikor két kollégája súlyos sérüléseket szenvedett egy díszletelem leszakadása miatt. "Ijesztő volt látni, hogy az intézmény hogyan kezeli az ügyet," mondta a színésznő, aki úgy érzi, a belső vizsgálat nem hozott elégedettséget a társulat számára, és többen is jelezték, hogy nem értenek egyet az intézkedéssel. Udvaros azt is elárulta, hogy hamarosan egy új filmben is látható lesz, és bár több munkája is kilátásban van, egyelőre nem vágyik társulathoz csatlakozni.

Vidnyánszky Attilát elsőre láthatóan valóban megtörte a baleset, de néhány nappal később már arról beszélt, hogy a színészek hibáztak.

A belső vizsgálat végül arra jutott, hogy a történekért senkit sem lehet felelősségre vonni, amit követően Udvaros szerint a társulati ülésen többen is feszülten jelezték, hogy nem értenek egyet az intézkedéssel, közülük jó néhányan el is hagyják a Nemzetit.

Udvaros egyébként nemcsak színpadon, de filmekben is játszik, hamarosan Herendi Gábor új filmjének egyik főszereplőjeként láthatják majd a nézők. A filmtámogatási rendszert illetően most azt mondta a színésznő, hogy míg a Petőfi-film hatmilliárdból készült el, több alkotó egy fillért sem kapott, neki is két filmje maradt el, mert a Nemzeti Filmintézet nem támogatta a terveket, noha alacsony költségvetésű kamaradarabok lettek volna.

Szegény András Ferenc négy éve készült egy forgatásra, de végül nem kapott pénzt. Igazán megérdemelte volna, hogy egy utolsó filmet még elkészítsen, de úgy halt meg, hogy évekig csak hitegették. De nem jut állami forrás például Hajdu Szabolcsnak sem, akit zseniális alkotónak tartok.

– tette hozzá.

Hirdetés

A beszélgetés során a színésznő azt is elárulta, hogy több munkája van kilátásban a közeljövőben, társulatba viszont egyelőre nem vágyik.

Egész életemben társulatban játszottam, egy évet leszámítva, amikor azt gondoltam, majd szabadon szárnyalhatok, mint a madár, de másként alakult. Most viszont megtehetem.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés