MindenegybenBlog

Dráma! Itt a vége BB Évi-életének! -

Egy közeli ismerős friss információkat osztott meg BB Évi, más néven Párkányi Éva állapotáról. Bár javulás tapasztalható, állandó intézeti ellátásra szorul maradéktalan élete során.


Párkányi Éva hírnevet szerzett húsz évvel ezelőtt, 2002-ben, amikor megnyerte az első Big Brother versenyt. Azóta azonban magánéleti problémái miatt gyakran volt a hírek középpontjában. Két gyermek édesanyja, de később pszichiátriára került, mivel mentális állapota folyamatos figyelmet igényelt.


A Bors egy ismerősét érte el, aki biztató fejleményekről számolt be Párkányi Éva állapotával kapcsolatban. Bár javulást tapasztalnak nála az utóbbi időben, sajnos valószínűleg már nem lesz képes önállóan járni. Az informátor részletezte:















„Évi egy teljes értékű ember. Néha vannak rosszabb napjai, de ezek ellenére javult az állapota. Tény, volt időszak, amikor még féltek tőle az ápolók, mert agresszívabb volt, de ez nem csoda, hiszen komoly skizofréniával vitték be az intézménybe.”


„szomorú tény, de ő már soha nem jöhet ki az intézményből. Jelenleg neki ez a legjobb hely, ahol lehet. Kétlem, hogy bárhol máshol megkapná azt a figyelmet, amire igazán szüksége van.”


Nyáron Kadarkai Endre készített egy hosszabb összeállítást Párkányi Éváról, amelyet alább láthatsz a videóban. A dokumentum bemutatja, hogy a Big Brother indulása előtt és után pszichológusok és pszichiáterek is figyelték a versenyzők mentális állapotát.


Az RTL-en elindult a 12. évad, miután a Big Brother hosszú szünetet követően visszatért, és egyesült a Való Világgal. A magyar valóságshow-ban Párkányi Éva mellett olyan győztesek is szerepeltek, mint Nagy Alekosz és Aurelio Caversaccio.



Kiemelt kép: X








2024-06-17 20:17:34 - Mindenegyben Blog