Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Dr Nagy Barnabás doktorúr dobta el az életét a deviza hitele miatt.. Ilyen hogy történhet meg egy országban?
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 11. (szombat), 13:58

Dr Nagy Barnabás doktorúr dobta el az életét a deviza hitele miatt.. Ilyen hogy történhet meg egy országban? (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 11






 


A rendelőben lakott




Az állatorvos feje felett ekkor kezdtek összecsapni a hullámok, s egy darabig ugyan fizette az egyre magasabb törlesztőket, de aztán a bank tanácsára ezt abbahagyta. “Akkor már marékszám szedte a nyugtatókat. De küzdött, dolgozott… A rendelőben lakott egyedül és volt idő, hogy a fűtést sem tudta fizetni, 6 fokban aludt, mint egy aszkéta, tavasszal mindannyian fellélegeztünk” – mesélte a lánya.






 


Az utolsó lökés


Hirdetés
[ ]


A lánya szerint az utolsó lökést az adhatta az apjának, amikor az ügyükkel foglalkozó harmadik végrehajtó levelet küldött két hónapja, hogy egy “nevetségesen alacsony összegen” kitűzték az árverést a rendelőre. Az árverezést követően pedig még mindig 98 millió forint tartozása volt, s bár a gyerekei úgy látták, hogy még mindig küzd, hogy megoldja a problémát, végül mégis feladta.






 


Mentőötlet




“Az volt a mentőötlete, hogy újabb kölcsönt vesz fel és beszáll a licitbe, de a család lebeszélte erről. Azt is mondta, hogy elmegy alkalmazottnak állatorvosi rendelőbe (de a családja szerint az öntörvényűsége miatt erre alkalmatlan lett volna), vagy elmegy külföldre gipszkartonozni, sőt leszázalékoltatja magát és egy otthonba megy. Lánya szerint ekkor már voltak jelei annak, hogy tervez valamit. Kórházba is került, miután egy ültő helyében megvitott egy liter pálinkát, és a vadászfegyverét is elővette, de aztán eltette. Akkor írt egy bocsánatkérő levelet a gyerekeinek, akik ezután úgy látták, apjuk átesik a holtponton.” – mondta a lánya.






Hirdetés
 


A tragédia előtt




“A halála előtti napon, augusztus 23-án még azt mondta, hogy egy rendes ember vette meg az árverésen a rendelőt és beszél vele, hogy visszabérli tőle. Aztán másnap reggel végzett magával.”


A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés