MindenegybenBlog

Döbbenetes! Elkábították, hogy elrabolják a 16 éves lányt, akit végül Ez a fantasztikus magyar applikáció mentett meg! NAGYON VIGYÁZZATOK ÉS ÉLESÍTSÉTEK TI IS!!! >>>

Döbbenetes! Elkábították, hogy elrabolják a 16 éves lányt, akit végül Ez a fantasztikus magyar applikáció mentett meg!

Fotó : tudathalo.com

16 éves leányzó anyukája megírta az alkalmazás fejlesztőinek, hogy gyermeke italába kevertek egy szert, amitől teljesen elkábult. A levél szerint egy szabadtéri fesztiválon követték el a támadást, olyan gyorsan, hogy a lánynak még telefonálni sem volt ideje.

Azonban az okostelefonján telepítve volt a “Kezedben a biztonságod” alkalmazás, s így az riasztotta a szüleit.

A magyar fejlesztésű, innen iOS és Android készülékre is letölthető alkalmazás célja, hogy kellemetlen helyzetben a használójának akkor is segítséget nyújtson, ha telefonhívásra (a rendőrség hívására) már nincs lehetősége. Főleg utcai támadások esetén a megtámadottnak esélye sincs, hogy elővegye a telefonját, feloldja a képernyőjét, majd tárcsázza a megfelelő számot.

A „Kezedben a biztonságod” ingyenes alkalmazás segítségével ilyen esetben is jó eséllyel lehet segítséget hívni, mivel még a telefont sem kell elővenni ahhoz, hogy riasztást indítson. Elég a ki/be kapcsoló gombot többször megnyomni vagy kirántani a fejhallgatót, és a riasztást máris küldi a telefon a beállított családtagoknak, barátoknak. A riasztás tartalmazza a riasztó személy helyzetét (folyamatosan frissítve) és elérhetőségét.

[LAPOZAS]

Olyan funkciót is tartalmaz az alkalmazás, ami érdekes lehet családoknak, sportolóknak. Például ha egy gyermek elindul haza az iskolából, akkor ezen az alkalmazáson keresztül értesítést küldhet a szüleinek, és ők hazáig egy térképes felületen követhetik figyelemmel a mozgását.

Ha fontosnak találod a mondanivalóját, kérlek oszd meg ismerőseiddel is! Forrás_http://www.tudathalo.com

2020-01-29 21:26:22 - Mindenegyben Blog