Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Decemberi horoszkóp: káosz, bizonytalanság, nagy változások tarkítják az év végét ennek a 3 csillagjegynek
Mindenegyben Blog - 2023. november 17. (péntek), 14:18

Decemberi horoszkóp: káosz, bizonytalanság, nagy változások tarkítják az év végét ennek a 3 csillagjegynek (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 nov 17

Szűz -Itt az ideje, hogy egy kicsit nagyobb hangsúlyt fektess a kiadásaid és bevételed ellenőrzésére. Ne költekezz felhőtlenül, mert akkor már az új év eleje fejfájással fog kezdődni. Az életed más területein szereted a rendszerességet, mindig előre jól megtervezed a dolgokat, de a pénzügyeidben néha kissé szétszórt vagy. Ne akarj mindig másoknak megfelelni, próbáld inkább a saját életed élni. -Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Mérleg -Az év végén a kommunikáció előtérbe kerül számodra, ha olyan területen dolgozol, akkor most komoly sikereket érhetsz el. Viszont, ha egy régi kapcsolatot akarsz megmenteni, akkor most könnyen meg tudjátok beszélni a dolgokat. Ha egyedülálló vagy, akkor sok esélyed van rá, hogy karácsony környékén találkozz az igazival. Tele lesz békével és harmóniával az életed az év hátralevő részében. -Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés
[ ]

Skorpió -Békés és nehézségekkel teli időszak egyaránt lesz még decemberben, melyek összecsapásából igen különleges energiák születnek. Kissé nehezen küzdesz meg ezekkel a hatásokkal, de, ha nem veszed túl komolyan a dolgokat, akkor hatalmas fejlődés vár rád a tolerancia területén. Az önbizalmad is növekedni fog ebben a hónapban, így az új évben egy sokkal kiteljesedettebb személyiség leszel. -Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Nyilas -A hónap elején a Neptunusz kedvező hatással lesz a kapcsolataid alakulására, olyan dolgok válnak valóra számodra, amelyekről eddig méltán gondoltad azt, hogy teljességgel lehetetlenség teljesíteni őket. A hónap második felében nagy változások kezdődnek, melyek az egész jövő évedre kihatással lesznek. -Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés

Bak -A karrieredben pozitív változások történnek, és ettől igazán kiteljesedettnek fogod érezni az életed. Ha művészi, vagy gyógyító területen dolgozol, akkor a pozitív változások többszörösen lepik el az életed. Bármi is legyen az álmod, ne fogd vissza magad, hiszen tudod, hogy a sikereknek legtöbbször mi magunk vagyunk a legnagyobb akadályai. -Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Vízöntő -Nagyszerű időszak lesz ez a problémák megoldására, de akár a testi-lelki gyógyulásra is. Ha valamilyen egészségügyi problémával küzdesz, most látogass el az orvoshoz, és próbálj egy kicsit egészségesebben élni. December utolsó napjaiban olyan események várnak rád, melyek hatására eltűnik az eddig bizonytalanságod, és az egész életed megváltozik.

Halak .-Minden vágyad a szabadság, és a kreativitás korlátok nélküli kifejezése. Úgy tűnik erre még tavaszig egy kicsit várnod kell. Csak haladj szépen lépésről-lépésre, tegyél meg mindent, hogy közelebb kerülhess az álmaidhoz. Segítségedre lesznek a pozitív energiák, ne aggódj, csak próbálj meg jobban bízni magadban.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés