Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Dávid hunyt ma el, amikor összedőlt a kollégium, miközben ő épp ...
Mindenegyben Blog - 2023. december 20. (szerda), 12:43

Dávid hunyt ma el, amikor összedőlt a kollégium, miközben ő épp ... (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 dec 20

A Székelyhon a Hargita megyei tűzoltóság tájékoztatása alapján azt írja, hogy 200 négyzetméternyi fal dőlt össze. A portál épp vasárnap írta meg, hogy jövőre tervezik a Tamási Áron Gimnázium bentlakásának a felújítását. Korábban a magyar állami támogatásoknak köszönhetően már a gimnázium főépületét és az Iskola utcában található régi zárda épületét is teljesen renoválták, már csak a bentlakást kellett volna felújítani.

A Székelyhon az iskola igazgatója, Laczkó György nyilatkozta alapján azt írta, Soltész Miklós, Magyarország Miniszterelnökségének egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára legutóbbi látogatása során, a Szent Miklós-templom búcsúünnepségén ígéretet tett a bentlakás felújításának az anyagi fedezetére.

Hirdetés
[ ]

Az igazgató szerint a portálnak azt mondta, már dolgoznak a bentlakás udvarán a halaszthatatlan munkálatokon. A talajvíz terepszint alatti szabályozása zajlott.

A Hargita Népének az egyik bentlakó diák a baleset után azt nyilatkozta, „amint nekiálltak dolgozni munkagépekkel a bentlakás udvarán, az épület falán lévő repedések nagyobbak lettek, érezték, hogy az épület mozog.”

Hirdetés

Zörgő Noémi, a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal helyszínen tartózkodó szóvivője az Agerpres hírügynökségnek azt mondta, a bentlakás a városi szennyvízhálózathoz való csatlakoztatásán dolgoztak. A szóvivő szerint ezek a munkálatok valószínűleg kapcsolatban állnak a falomlással, ugyanis a bentlakás udvarán is ástak, közvetlenül a fal mellett, de az épület alatt is.

A tájékoztatása szerint a munkálatokra az iskola kötött szerződést, figyelembe véve, hogy a bentlakás épülete a katolikus egyház tulajdonában van.

CÍMLAPFOTÓ:ILLUSZTRÁCIÓ!

Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz kattints az alábbi gombra:

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Mindenegyben Blog

Kedveld Te is!

Hirdetés