Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Dalai láma jóslata 5 csillagjegyet is érint 2024-ben! 
Mindenegyben Blog - 2023. november 30. (csütörtök), 13:14

Dalai láma jóslata 5 csillagjegyet is érint 2024-ben!  (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 nov 30

Mérleg Horoszkóp 2024

A 2024-es horoszkóp szerint kedvező időszak vár a Mérlegekre, hogy megtalálják az álom kapcsolatot, de a megsérült kötelékek is új lehetőséget kapnak. A szerencse visszatér hozzád, és kellemes meglepetésekre számíthatsz a munkában és anyagilag is.

Az év kezdete pozitív híreket hoz, és megoldást nyújt a családi ügyekben, amelyek aggasztottak téged. A munkában nem fogsz javulást látni, de ez megváltozik az év második felében, így légy türelmes.

A tavasz új energiákat hoz, és akadályok leküzdésével előre fogsz haladni a munkádban.

Hirdetés
[ ]

A nyárban a Vénusz mozgásával a kapcsolatokra fogsz koncentrálni, amelyekben őszintén kifejezed az érzéseidet mások iránt. Tiszta és romantikus lélek leszel. A válasz harmonikus együttélés lesz, és szeretteid kényelmesen érzik majd magukat veled. Nem fogsz minden figyelmet magadra vonzani, de a megfelelő időben elbűvölsz másokat és új barátságokat kötsz. Ha egy kiegyensúlyozatlan kapcsolatban vagy, a Vénusz átmenetének hatásai erősen megmutatkoznak. Ennek ellenére nem minden veszett oda, mert ez az időszak pozitív változásokat és friss kezdeteket hoz, ami jó még azoknak a Mérlegeknek is, akik még nem találták meg az igazi társukat.

Az őszi időszakban a Merkúr rontja majd a döntéshozó képességedet, és inkább semleges maradnál a vitákban. Ezért érdemes visszafogottnak maradnod. Ezekkel a külső nehézségekkel együtt is nyugodt leszel és kompromisszumra törekszel, ha szükséges.

2024-ben eredményeket fogsz elérni a karrieredben. Azonban csak magadra tudsz majd támaszkodni - ami az első pár hónapban nehéz lehet. Fokozatosan választod majd a helyes utat, amit saját egyedi stílusoddal fogsz megvédeni. Az év második felében előre lépsz és nagyon jól teljesítesz mind a tanulmányaidban, mind a munkádban. A Mérlegek érezni fogják a Plútó hatását, amikor belép a Vízöntő jegyébe, ahol majdnem húsz évig marad. Ezért érdemes felkészülnöd a pozitív átalakulásra a munkádban és a személyes életedben.

Élvezni fogod a munkád gyümölcsét és megengedheted magadnak a jól megérdemelt pihenést.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Skorpió Horoszkóp 2024

A 2024 horoszkóp szerint a Skorpiók számára ígéretes év várható, amelyben sok egyedi pillanatban lehet részetek. Az év előrehaladása számos élet szférában, mint például a munka, pénzügyek, személyes élet és egészség terén is megmutatkozik majd. Tehát készüljetek fel a pozitív változásokra. Bár a siker nem jön ingyen, és elszántságot igényel, a szerencse azonban mellétek szegődik..

Hirdetés

Az év elejétől tavaszig folyamatosan dolgozni fogsz, és az agyad nem áll le, amíg a helyes megoldást nem találod meg. Várhatóan munkával kapcsolatos lehetőséget kapsz, amit az év hátralévő részében kihasználhatsz. Hasonlóképpen, a tanulmányokban részt vevő Skorpiók is nagyszerű eredményekre számíthatnak. Ebben az időszakban a család és barátok teljes mértékben támogatni fognak.

A sima karrierfejlődés nyáron lelassul. Ne ijedj meg ettől a szakasztól; inkább használd fel arra, hogy törődj magaddal és szeretteiddel. Mentális érettséget szerzel és kreativitást. Ez segít visszanyerni az energiát a közelgő időszakra.

Az év második felében a szerelemre fókuszálj. Élvezd a rád irányuló figyelmet ebben az időszakban, de óvakodj a potenciálisan mérgező kapcsolatoktól. Egy harmonikus együttélésben lehetőség nyílik a következő lépés megtételére, ami lehet házasságkötés vagy családalapítás.

Az őszi időszakban a Skorpiók számára a Skorpióban lévő Vénusz növekvő vágyat jelent intenzív élmények iránt. Az intimitás lényegessé válik, és a mély romantikát részesíted előnyben a flörtöléssel szemben. A kapcsolatban lévő Skorpióknak kísértésük lehet a régi nézeteltérések megoldása és az igazság felfedezése. Még a kisebb problémák is felszínre kerülhetnek. Ezért ez az időszak kihívásokkal és szenvedéllyel teli lehet.

Egy másik fontos tranzit lesz az, hogy a Merkúrban a jegyedben van. A kíváncsiságod növekedni fog, és a közönséges információk nem lesznek elegendőek számodra. Vágyni fogsz arra, hogy mélyreható, vitatott témákról vagy akár összeesküvésekről beszélj. Az elméd mindent felszív a környezetedből, de ezáltal gyanakvóvá is válhatsz másokkal szemben.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés