Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Családosok figyelem!vadonatúj családi ház 5 millió forintért! Ennél olcsóbban nem jutsz új építésű családi házhoz, akár 40%-al olcsóbb ez a ház, mint az új építésű ingatlanok! Itt vannak a legfontosabb tudnivalók
Mindenegyben Blog - 2019. július 30. (kedd), 16:17

Családosok figyelem!vadonatúj családi ház 5 millió forintért! Ennél olcsóbban nem jutsz új építésű családi házhoz, akár 40%-al olcsóbb ez a ház, mint az új építésű ingatlanok! Itt vannak a legfontosabb tudnivalók (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 júl 30

Már ötmillióért is vehet egy családi házat

Területi elhelyezkedés függvényében az ingatlanok ára igencsak nagy eltérést mutat. Egy 90 négyzetméteres 2-3 szobás vályog otthon Budapesten például átlagosan 31 millió forint, ezzel ellentétben Vas és Nógrád megyében már ötmillió forintért hozzá lehet jutni egy hasonló kvalitásokkal bíró házhoz. A viszonylag drága vályogházak többsége – a fővárosi és a balatoni körzeten kívül – Szolnokon, Kecskemét környékén és Debrecen közelében található.

Hirdetés
[ ]

A vályogházak jellemzően alapozás nélküli épültek, ezért a talaj felől felvett nedvesség a fő ellenségük. Ez ellen úgy védekeznek, hogy az épület alá úgynevezett XPS táblákat csúsztatnak be, amik tökéletesen víztaszítóak. A vályogházaknál többnyire fagerendás födémet használtak, amelyre agyagtapasztásos deszkaborítás került. Ez a födémfajta jobb hőszigetelő, mint a monolit vasbeton födém, de ezen is lehet javítani, egy párafékező réteget kell leteríteni, és arra 15-20 cm vastagságban lehetőleg eltolt illesztésekkel két rétegben üveggyapot tekercseket vagy táblákat kell elhelyezni.

Bővebben a témáról itt olvashat.

Forrás :http://www.hirado.hu/

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés