Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Családok, nyugdíjasok, egyedülállók figyelem!! ITT A DÁTUM – ekkor kapod meg a 12 ezer forintos jóváírást a fűtésszámládból!
Mindenegyben Blog - 2018. március 08. (csütörtök), 19:13

Családok, nyugdíjasok, egyedülállók figyelem!! ITT A DÁTUM – ekkor kapod meg a 12 ezer forintos jóváírást a fűtésszámládból! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 már 08
Hirdetés
[ ]

A miniszterelnök Lázár János beszámolója szerint arról is beszélt: 2018-ban 2,3 százalék lesz a költségvetési hiány, és 4 százalékos a bővülés. Ha ez a bővülés most és a következő években is megmarad, akkor a munkavállalók számíthatnak a jövedelem további növelésére, illetve ez megalapozza a folyamatos nyugdíjemelést is, valamint a családoknak járó adókedvezmény is biztosított lesz. A miniszterelnök az eseményen ezzel összefüggésben sikeresnek ítélte és kiemelte a Nők 40 programot is, amelynek a megőrzése is a következő időszak fontos célkitűzése.

Modern falu program indul, gyorsvasutak, autópályák épülnek

A kistelepülések felzárkóztatását célzó Modern falu program indítását is bejelentette Orbán Viktor a gazdasági évadnyitón, illetve beszélt arról, hogy Közép-Európa vonatkozásában hazánk pozícióját infrastrukturális beruházásokkal szándékoznak erősíteni, így például megépül a Budapest–Varsó és a Budapest–Kolozsvár gyorsvasút épül, elkészül a Miskolc–Kassa, valamint a Pécset Horvátországgal összekötő autópálya is – idézte fel Lázár János.Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter szokásos heti sajtótájékoztatóját tartja az Országházban 2018. március 8-án. MTI Fotó: Balogh Zoltánerdekes.org

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés