Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Családi pótlék, gyed, gyes, gyed extra, csok, abortusztilalom 2018. Január 1-től >> ezek a változások jönnek!
Mindenegyben Blog - 2017. október 10. (kedd), 18:25

Családi pótlék, gyed, gyes, gyed extra, csok, abortusztilalom 2018. Január 1-től >> ezek a változások jönnek! (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 okt 10
Hirdetés
[ ]

Mennyire vált be a GYED Extra, és lesznek-eváltoztatások ezen a téren? A GYED Extrát 2015-ben mintegy ötvenezren vették igénybe. Az intézkedéssel tulajdonképpen egy lehetőséget kínálunk fel. Amikor valaki gyermekvállalásra készül, fontos kérdés számára, hogy vissza tud-e majd térni a munkaerőpiacra. A GYEDExtra és annak elemei: a Testvér-GYED, valamint aDiplomás-GYED ezt a döntést hivatottak megkönnyíteni.

Hogyan értékeli a csok eddigi eredményeit?Az otthonteremtési program óriási lépés volt, nemzetközi szinten is kiemelkedő intézkedésnek tartom. Ha ma egy äatal családalapításban és otthonteremtésben gondolkodik, akkor egészen biztosan hozzá tud jutni valamilyen támogatáshoz. A CSOK-kal 32 ezer családnak nyújtottunk eddig segítséget 73 milliárd forint értékben. Ez 32 ezerkonkrét családot jelent, akiknek ez a támogatás adta meg az otthonteremtési lehetőséget. Jobb célra fordítani ezt a pénzt, mint a magyar családok saját otthonhoz segítése, nehéz lett volna. Azonban az egész programot összességében érdemes vizsgálni, így a CSOK mellett az áfacsökkentést, a kamattámogatott hitelt és az otthonteremtési közösségeket is a mérlegre tenni. Ilyen típusú, nem szociális alapú otthonteremtési program eddig még nem volt Magyarországon. A CSOK igénylésének, folyósításának tapasztalatait természetesen továbbra is ägyelemmel kísérjük.

A későbbiekben lesz-e kamattámogatottforinthitel? Mindaddig folytatjuk a CSOK-ot, amíg lehetőségeink engedik, de a kamattámogatott forinthitel a jelenlegi program keretein belül is elérhető. A kormány célja az, hogy a családpolitika kérdésében nemzeti konszenzus jöjjön létre, mivel csak évtizedes stabilitással lehetlátványos eredményeket elérni

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés