MindenegybenBlog

Csak egy kicsit fájt a torka és köhögött: egy nap alatt elvitte a betegség a kamaszfiút🖤 Részvétünk

A Szülők Nem Találnak Magyarázatot a Tragédiára

Sokan úgy vélik, hogy az olyan betegségek, mint a torokfájás és a köhögés, csupán ártalmatlan megfázás tünetei, ami miatt nem kell aggódni. Így gondolta ezt a 16 éves, wellingtoni William Jones is, amikor fájni kezdett a torka. Nem tulajdonított nagy jelentőséget a dolognak, azonban amikor a torokfájása tartós köhögéssel párosult, aggódó édesanyja, Rebecca Rollason úgy döntött, felhívja az orvost. A doktor tanácsára Rebecca sok folyadékot adott fiának, és azt az utasítást kapta, hogy másnap hívja vissza, ha a tünetek rosszabbodnak. Tragikus módon azonban William nem élte túl az éjszakát. Amikor Rebecca reggel bement gyermeke szobájába, hogy ellenőrizze, már nem reagált semmire.

.

William mindössze 16 évet élhetett. Szülei egyik pillanatról a másikra vesztették el őt  Fotó: GiveALittle

William mindössze 16 évet élt. Szülei egyik pillanatról a másikra veszítették el őt, ami mélyen megrázta a családot és a közösséget. Az anyuka a New Zealand Heraldnak mesélte el a történteket, és összetört szívvel "rémálomként" jellemezte veszteségét.

„Egyszerűen nem értjük, és nem tudjuk elhinni, hogy elment. Olyan érzés, mint a legrosszabb rémálom, amiből nem tudunk felébredni” – mondta könnyek között a gyászoló édesanya.

William torokfájása június 11-én kezdődött, édesanyja pedig két nappal később, június 13-án hívta fel az orvost, másnap pedig a tinédzser már nem élt. Rebecca teljesen értetlenül áll a tragédia előtt, mivel elmondása szerint gyermeke korábban alig volt beteg, sőt, kicsattant az egészségtől. A 16 éves fiú halála megrázta a helyi közösséget, különösen fiatal kora miatt.

A család egyik közeli barátja gyűjtést indított, hogy ezzel is támogassa a családot ebben a nagyon nehéz időszakban. A tinédzser halálával kapcsolatban jelenleg is folyik a vizsgálat.

 

2024-08-18 05:37:06 - Mindenegyben Blog