MindenegybenBlog

Bruce Willis felesége, Emma szívszorító nyilatkozatot adott ki a sajtónak !Bekövetkezett,amitől mindenki tartott

Bruce Willis felesége, Emma szívszorító beismerést tesz a férj demencia diagnózisárólEmma Heming Willis azóta is felhívja a figyelmet a frontotemporális demenciára, amióta férjénél, Bruce Willisnél diagnosztizálták a betegséget, miután visszavonult a színészettől.

Bruce Willist frontotemporális demenciával diagnosztizálták, felesége, Emma Heming Willis most szívszorító beismerést tett férje állapotáról.

A 45 éves modell azóta hívja fel a figyelmet az állapotra, hogy Bruce-t diagnosztizálták, és most az Instagramra vitték, hogy megosszon néhány információt a rajongóival a World FTD Awareness Week támogatása érdekében. Egy videóban Emma szomorúan elárulta, hogy férje betegségére "nincs gyógymód".

"Az FTD hatással van az agy elülső és temporális lebenyére. Ma nincs gyógymód vagy egyetlen kezelés erre a betegségre" - árulta el Emma megtört hangon a videójában, melyet a Mirror szúrt ki.

Emma elmagyarázta, hogy ez "egyike a sok közül", amiért fontos felhívni a figyelmet az FTD-re. Azt is elmagyarázta , miért olyan fontos számára , hogy többen ismerjék az FTD-t a videó feliratában.

2023-09-25 17:38:46 - Mindenegyben Blog