MindenegybenBlog

 Bruce Willis állapota tovább romlott: már nem ismeri fel volt feleségét sem

 Bruce Willis állapota tovább romlott: már nem ismeri fel volt feleségét sem

Bruce Willis egészségi állapota sajnálatos módon tovább deteriorálódott: a színész, aki afáziával küzd, már nem ismeri fel egykori élettársát, Demi Moore-t sem. A korábban válásuk ellenére is fennmaradó szoros kapcsolatot ápoló páros közötti viszonyra ez komoly csapás.

A "Simlis és a szende" című sorozat készítője, Glenn Gordon Caron osztotta meg a nyilvánossággal a szomorú hírt barátja, Bruce Willis egészségi állapotának hanyatlásáról. A producer szerint a színész demenciás tünetei egyre súlyosabbá válnak, és már nem ismeri fel volt feleségét, Demi Moore-t.

Az ATV

beszámolója szerint Moore-t különösen megrendíti a színész állapotának romlása, mivel a válást követően is baráti szálak fűzték össze őket. Glenn Gordon Caron további részletekkel is szolgált Willis állapotáról, elmondása szerint a színész már az életkedvét is elveszítette, alig szólal meg. "Úgy érzem, az első pillanatokban még felismer, de aztán már nem kommunikál sokat. Egykoron mohón olvasott, de most már az olvasás iránti vágya is alábbhagyott" – nyilatkozta Caron.

2024-01-15 17:42:54 - Mindenegyben Blog