MindenegybenBlog

Botrányt okozott Majka! A Fidesz és az ellenzék is óriási pofont kapott Majkáéktól, már több mint egymillióan látták a VIDEÓT

Botrányt okozott Majka! A Fidesz és az ellenzék is óriási pofont kapott Majkáéktól, már több mint egymillióan látták a VIDEÓT

Majka és Molnár Tamás közös dala, az "Azt beszélik a városban" alapvető rekordokat döntött meg. Egyetlen nap alatt egymillió megtekintés a Youtubon abszolút hazai rekord.

" Mindenki ezt érzi, de ti el is meritek mondani! Remélem, hogy pár nap alatt mindenkihez eljut ez a dal!!!" "Végre, valaki kimondja, valaki akinek a pénz nem lakat a száján." - írják a dalhoz azok, akik meghallgatták.

Lekörözve ezzel az ugyanennyi idő alatt nagyjából 300 ezerrel kevesebb elérést produkáló Szavak nélkül című szám klipjét. Pedig a tavaly áprilisban Curtisszel és Veres Mónika Nikával készített, szintén komoly témát boncolgató szerzemény statisztikája is nagyon szép teljesítményt mutat - írja az index.hu.

Az aktuálpolitikai utalásokkal teletűzdelt szöveg tükröt tart az ország, a magyar társadalom és annak vezetői elé. A vidék-nagyváros ellentét, a kisember és az elit közötti szakadék, a hazugságok és a képmutatás ostorozásával a sokakban mélyen ott lévő érzéseket hozta felszínre. 

 

2022-11-19 19:57:47 - Mindenegyben Blog