MindenegybenBlog

Borzasztó meleg lesz a héten, de ami PÉNTEKEN VÁR RÁNK, arra nem lehet felkészülni….

Csütörtökön délelőtt sok napsütésre számíthatunk, csak kevés fátyol- és gomolyfelhő lesz az égen. Csapadék nem valószínű. Délután folytatódik a napos, nyári idő. A gomolyfelhőkből elsősorban északon, északkeleten lehet néhol helyi zápor, zivatar. Élénk, helyenként erős lesz az északnyugati szél, a legmelegebb órákban 27, 33 fokot mérhetünk.

Országos előrejelzés: péntek

Nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, inkább csak rövidebb napos időszakok lehetnek. Északon, északkeleten szórványosan, másutt sokfelé várható eső, zápor, több helyen zivatar. Főleg a déli, délnyugati tájakon néhol heves zivatar is kialakulhat. Az ország délnyugati felén kiadós mennyiségű csapadékra van kilátás. A légmozgás nagyrészt mérsékelt marad, de zivatarok környezetében átmenetileg erős, viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 30 fok között alakul, hűvösebb a tartósan csapadékos nyugati tájakon valószínű.

Szombaton változóan, gyakran erősen felhős lesz az ég, este kezd csökkenni a felhőzet. Szórványosan várható eső, zápor, zivatar. Megélénkül az északnyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke 20, 25 fok között alakul.

Vasárnap változékony idő lesz, főleg északon alakulhatnak ki futó záporok. Élénk lesz az északnyugati szél. 21, 26 fokra melegszik a levegő.

Hétfőn sok napsütésre készülhetünk, számottevő csapadék nem várható. Az északnyugati szél élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24, 29 fok között alakul.

Kedden a többórás napsütést legfeljebb fátyolfelhők zavarják, csapadék nem lesz. Mérsékelt lesz a délnyugati szél. 25, 30 fokra számíthatunk.

Szerdán változóan gomolyfelhős lesz az ég, délután többfelé lehet zápor, zivatar. A nyugati szél mérsékelt lesz. Kora délután 27, 32 fok várható.

-írja az idojaras.hu

2019-07-31 22:19:57 - Mindenegyben Blog