MindenegybenBlog

Borzalmas hír jött ma reggelre– Kigyulladt a háza elhunyt a csodálatos magyar zenész

 

Tragédia Kondoroson: Hősiesen Visszatért a Lángoló Házba, de Nem Jutott Ki Élve

L. Mihály, miután biztonságban tudta feleségét és lányát, visszarohant, hogy eloltsa a kigyulladt családi házat, de a tűz fogságában életét vesztette.

Szombat éjjel Kondoroson, egy hatalmas viharban, egy villám csapott egy Rákóczi Ferenc utcai családi házba, ami rövid idő alatt lángba borult. A nyugdíjas házaspár és lányuk sikeresen kimenekült, de az idős zenész, L. Mihály visszament, hogy megpróbálja megfékezni a tüzet.

A tűz azonban halálos csapdába ejtette, és a tűzoltók, bár azonnal a helyszínre érkeztek, már nem tudták megmenteni. Mihály holttestét később találták meg a házban, amely lakhatatlanná vált.

A Kondoros lakossága gyászolja Miska bácsit, aki közismert és kedvelt személy volt. Az idős férfi élete során postásként és zenészként dolgozott, és nyugdíjazása után is aktívan muzsikált.

A település polgármestere, Ribárszki Péter, részvétét fejezte ki és ígéretet tett, hogy a közösség összefogással segít a családnak a lakhatás megoldásában és egyéb szükségleteikben. A tragédia mélyen megrendítette a közösséget, amely most egy emberként próbál segíteni az érintetteken.

2024-06-25 14:43:05 - Mindenegyben Blog