MindenegybenBlog

Bochkor Gábor üzent a balatoni büféseknek: “Bezáratom az összeset”

"Bezáratom az összeset" – Bochkor Gábor üzent a balatoni büféseknek, megelégelte az átveréseket

A rádiós műsorvezető, Bochkor Gábor, mindig is nyíltan vállalta véleményét, és most sem rejtette véka alá, mit gondol, miközben kemény szavakkal üzent a balatoni büféseknek.

Nemrég még arról írtunk, hogy Bochkor Gábor kritizálta a Szomszédok sorozatot, és kemény szavakkal illette Tóth Gabit, valamint az RTL üzleti reality műsorát, Az álommelót is. Most sem finomkodott, amikor a Retro Rádió Bochkor című reggeli műsorában a Balaton környéki árusokról volt szó.

Bochkor Gábor brutálisan támadta Tóth Gabit: több ezer hallgató előtt kijelentette, hogy sosem játszaná le a dalait.

A szerdai adásban, ahol éppen különböző márkajelzésekről beszélgettek, Bochkor Gábor arra a következtetésre jutott, hogy ma már senki sem lehet biztos abban, hogy ha nutellás palacsintát kér egy büfében, valóban Nutellával készült desszertet kap. Véleménye szerint Magyarországon ma már divattá vált a vásárlók becsapása – írta meg a story.hu.

Miután ezt megállapította, a rádiós fogadalmat tett, hogy bármi áron megvédi egyik kedvenc desszertjét, és komoly üzenetet küldött a balatoni büféseknek.

"Bezáratom az összes büfét, amelyik azt ígéri, hogy Nutellával készült palacsintát árul, de mégsem azt adja" – jelentette ki Bochkor Gábor a legutóbbi adásban, hozzáfűzve, hogy van ismerőse az illetékes hivatalnál, ahol, ha szükséges, azonnal feljelenthet bárkit.

2024-06-18 19:26:59 - Mindenegyben Blog