MindenegybenBlog

Bochkor Gábor olyaN TITKOT árult el Tóth Gabi kapcsán, ami örökre megváltoztat mindent

Új Program a Tóth Gabi-Hírek Szűrésére: Bochkor Gábor Bejelentése

Ha túl sok neked Tóth Gabi, akkor van egy megoldás, ami örökre megváltoztathatja az életedet. A Retro Rádió mai adásában Bochkor Gábor és csapata Tóth Gabi nevét is szóba hozta, és egy különleges programra hívták fel a figyelmet.

Bochkor elárulta, hogy létezik egy olyan szoftver, amelyet bárki könnyedén feltelepíthet a számítógépére. Ez a program automatikusan kiszűri és eltávolítja a Tóth Gabiról szóló híreket a keresési találatok közül, így a felhasználók többé nem találkoznak ezekkel az információkkal.

"Valaki, egy informatikus, létrehozott egy Tóth Gabi content blockert" – mondták Bochkorék a műsorban.

Ez a különleges kiterjesztés a Chrome böngészőbe épül be, és hatékonyan szűri ki a magyar weboldalakról Tóth Gabi nevével megjelenő tartalmakat. Így, ha valaki túl soknak érzi a Tóth Gabiról szóló híreket, akkor ez a program ideális megoldást kínál.

Hogyan Működik a Tóth Gabi Content Blocker?

A program telepítése egyszerű és gyors, mindössze néhány kattintással elvégezhető. Telepítés után a kiterjesztés automatikusan működésbe lép, és eltávolítja a Tóth Gabiról szóló híreket a keresési találatok közül. Ezzel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mentesek maradjanak a számukra zavaró információktól.

Ez az innovatív megoldás mindazok számára készült, akik szeretnék elkerülni a Tóth Gabiról szóló híreket, és nyugodtabb böngészési élményt szeretnének.

Ne felejtsd el megosztani ezt a hírt, hogy mások is értesüljenek erről a hasznos programról!

 

2024-08-05 18:03:06 - Mindenegyben Blog