Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
„Békességben,nyugalomban, , csendben aludt el” – legyőzte a gyilkos kór a 19 éves futballkapus szervezetét
Mindenegyben Blog - 2023. június 06. (kedd), 20:12

„Békességben,nyugalomban, , csendben aludt el” – legyőzte a gyilkos kór a 19 éves futballkapus szervezetét (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jún 06

Mindennapos harc 52 hete azonban minden megváltozott Egy sportsérülésnek tűnő izomsérülés Bánhegyi Zsolt életét felforgatta. Ewing-sarcomát állapítottak meg nála. Az, hogy az érettségi befejezése elmaradt 2022-ben, és az, hogy abbahagyta a focit, semmiség a mindennapos harc mellett.

Hirdetés
[ ]

Karácsony előtt jött a második csapás „Jó kezekbe került Budapesten, azonnal elkezdték a kezelését. Kemoterápia, korábban csak hallottunk róla. Sajnos át is éltük! Fél éven keresztül kezelték. Az első három hónap végén pozitív változások történtek. A daganat összébb húzódott, az áttét csökkent. A következő kezelések végére vártuk a további javulást, de karácsony előtt jött a második csapás. Nőtt a daganat, nőtt az áttét. Jött a folyamatos láz és egy még nehezebb időszak” – folytatódott a poszt.

Nem bízik a kemoterápiában „Következett a gyógyszeres kezelés. Szemmel láthatóan javult a közérzete. Bíztunk benne, hogy ezzel párhuzamosan javulnak az eredmények. Húsvét előtt jött az újabb csapás! Tovább nőtt a daganat és az áttét. A protokoll szerint a kombinált kezelés következne, ha Öcsém elfogadná. Nem tette, nem bízik a kemoterápiában. Nagyon megszenvedte a 10 kezelést. Eredmény nélkül. Saját felelősségére nem vállalta” – írta a testvér.

Minden követ megmozgatnak „Kedves Barátaink, Családunk, Ismerőseink és Sportbarátok! A család elkezdett más gyógymódok után kutatni. Minden követ megmozgatva gyógyulási alternatívákat mutatunk be a Testvéremnek. Továbbá kapcsolatban vagyunk más szakemberekkel is. Viszont a döntés az Övé, Ő éli át a betegséget, Ő éli át a fájdalmakat. Döntött” – olvashattuk a bejegyzésben.

Rengeteg beteget meggyógyított már „Egy kísérleti fázisban levő készítményt szeretne megkapni többször. Rengeteg beteget meggyógyított a szer. Ennek a költsége többmillió forint, ebben kérünk segítséget! Viszont nincs idő várni, lépni kell” – írta Bánhegyi Zoltán. Sajnos, nem maradt idő arra, hogy kiderüljön,

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Mindenegyben Blog

Kedveld Te is!

Hirdetés