MindenegybenBlog

Baleset az autópályám, közel 5 km-es a torlódás, 30-40 perc az átjutási idő.

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. augusztus 27. 14:47

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.

Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, Gödöllő térségében korábban baleset történt. A helyreállítási munkák idejére újra lezárták a külső sávot a 33-as km-nél, torlódnak a járművek.

Kamionmentést végeznek az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Kistelek közelében. A 136-os km-nél a külső sávot foglalják el a művelet idejére. Távolabb, de az ellenkező oldalon, a 166-os km-nél egy tréler felborult. A korlátozást okozó akadály miatt a forgalom a leálló sávon tud haladni. 

Kigyulladt egy kisbusz a 33-as főúton, az M35-ös autópálya csomópontjánál. A 103-as km-nél a 4 sáv közül csak egy járható, így irányonként váltakozva haladnak a járművek. 

Kigyulladt egy kisbusz kedd kora délután Debrecen határában, a 33-as főúton lévő autópálya-csomópontnál, erősítette meg a Haon értesülését a hajdú-bihari katasztrófavédelem szóvivője. Papp-Kunkli Nóra elmondta, a helyszínen 2 vízsugárral avatkoztak be a debreceni tűzoltók. Személyi sérülés nem történt, a füst azonban még nem oszlott el teljesen az útszakaszon. 

Kigyulladt egy kisbusz Debrecen határában, 2 vízsugárral avatkoztak be a tűzoltókForrás: olvasói fotó

Pest vármegyében, Ráckevén az Árpád híd közelében a Csepel-Ráckeve-Kiskunlacháza összekötő úton (5101. j. úton) két személyautó karambolózott, ami miatt a félútpályát lezárták. 

 

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalota határátkelőhely előtt a kilépésre várakozó kamionsor hossza meghaladta a 3 km-t.

 

A 4-es főúton, Szolnok déli határában, a 99-es km-nél levő Szent István Tisza hídon a dilatációs szerkezetet cserélik. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa irányítja a forgalmat.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját:https://www.police.hu

#Baleset

#Nyár

fotók:illusztráció!

2024-08-27 13:06:32 - Mindenegyben Blog