MindenegybenBlog

Bak - vízöntő - halak !Figyelem!Holnapi horoszkóp

Holnapi horoszkóp július 15 hétfő 

Holnapi horoszkóp - Halak

Érdemes időnként egy kicsit leszakadnia másoktól. Tény, hogy a remek jellemvonásinak köszönhetően több igaz barátja is van, de időről-időre saját magával is muszáj azért törődnie. Lassítson le, és ne stresszelje túl magát. Vegyen egy mély lélegzetet és figyeljen a teste jelzéseire.

Ne merüljön el túlságosan az új kapcsolatában. Ne feledkezzen meg a barátairól sem, és töltsön el legalább egy kis időt az ő társaságukban is. Nagyon csalódottak lesznek, hogy ha hanyagolni fogja őket.

Ha azon hezitált idáig, hogy táncleckéket vegyen, akkor ne legyen rest, jelentkezzen most egy kurzusra. Az se számít, ha nincs partnere, mert hamarosan találkozni fog valakivel.

Ha nem érzi jól magát, ne erőltesse azt, amihez egyáltalán nincs kedve.

Holnapi horoszkóp - Vízöntő

Az, hogy időnként az emberen úrrá lesz a félelem és a szorongás, egy teljesen normális dolog. Túl sok terhet vett mostanság a vállaira és ha most nem is csökkentheti a munkatempót, akkor is legalább szánjon egy kevés időt a lazításra, vegyen egy mély lélegzetet is eressze ki a fáradt gőzt.

A csillagok állás kedvező önnek, ami remek alkalmat teremt az új kapcsolatok kialakítására. Egy igaz barát tehet szert, de az is megtörténhet, hogy megleli a lelki társát.

[LAPOZAS]

Vegyen ki egy szabadnapot és utazzon el valahova a családjával, a partnerével, esetleg a barátai társaságában. Az a lényeg, hogy ne otthon üléssel töltse el a szabadidejét.

Minden korban fontos a bőrápolás. Elég alvással és megfelelő hidratációval ön mindig remekül fog kinézni.

Holnapi horoszkóp - Bak

Követni a trendeket, "átlagosnak" lenni, és kisegérként elbújni egyes helyzetekben előnyös lehet, viszont ha megfeledkezik arról, hogy önmaga legyen, akkor csak elég nehezen tudja magára vonni mások figyelmét. Ha sikerül ezt megértetnie önmagával, akkor az már fél siker!

Rá fog jönni, hogy már elkésett a projekt befejezésével. Szerencsére nem lesz belőle nagyobb baj és így legalább legközelebb jobban beosztja majd az idejét.

Nem mindig lehet jó napja az embernek. Ne csüggedjen, ha nem pont úgy alakultak a tervei, ahogyan azt ön elképzelte.

Talán úgy érzi, hogy tele van energiával. Ez azonban még nem ok arra, hogy teljesen kimerítse magát. Tartalékoljon energiát másnapra is.

2019-07-14 19:00:14 - Mindenegyben Blog