Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Baj van! A 2. hullám után JÖN CSAK AZ IGAZI FEKETELEVES! A 2. vírushullám után olyan jön, amit soha de soha nem akartunk tudni….
Mindenegyben Blog - 2020. december 04. (péntek), 14:05

Baj van! A 2. hullám után JÖN CSAK AZ IGAZI FEKETELEVES! A 2. vírushullám után olyan jön, amit soha de soha nem akartunk tudni…. (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 04

Emiatt, ha a lakosság nem korlátozza a kontaktusszámot, akkor az ünnepek után a járvány harmadik hullámával kell majd szembenézni, ami rengeteg halálozással és az eddigi eredmények sutba dobásával járna. A szerbiai információs szakember modellszámításai nem túl biztatók.

Hirdetés
[ ]

Van még pesszimistább forgatókönyA koronavírus-járvány 3. hullámában sokkal több fertőzöttre és halottra lehet számítani, valamint tovább is tarthat majd, mint a tavaszi és az őszi hullám - véli Prof. dr. Petar Kocovic, információ-technológiás szakember, akinek az elemzése a vajdasági Szabad Magyar Szóban jelent meg.

A matematikai képletekre alapuló előrejelzés igyekszik előrevetíteni mire számíthatunk. A professzor szerint legkorábban januárban csenghet le a covid 3. hulláma, de akár áprilisig is eltarthat, majd rögtön egy 4. hullám is követheti.Forrás: EgészségKalauz     

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés