MindenegybenBlog

Atyaúristen !Veréb Tamás és DR BRS feldolgozta Delhusa Gjon legnagyobb slágerét! Szerinted milyen lett?

Veréb Tamás 1994-ben született Miskolcon, és szülei második fiúgyermekeként nőtt fel. Általános iskolai tanulmányait a Kazinczy Ferenc Általános és Magyar–Angol Két Tanítási Nyelvű Iskolában végezte.

2012-ben érettségizett a Diósgyőri Gimnázium hatosztályos, emelt szintű angol tagozatán. Gimnáziumi évei alatt rendszeresen szerepelt a Diákszínpad előadásaiban, melyet dr. Lénárt Attila vezetett.

Zenei tanulmányait a miskolci Egressy Béni Zeneiskolában folytatta, majd 2007 szeptemberétől Földessy Margit Színitanodájába járt. Már 9 évesen debütált a színpadon a Miskolci Nemzeti Színház "Isten pénze" című darabjában. Később szerepelt a Carmenben, "A Kölyök" című musicalben (a címszereplőként) és a "Valahol Európában" (Csóró szerepében).

2010-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kapott szerepeket a "Szegény gazdagok" és a "Robin Hood" musicalek ősbemutatóiban, előbbiben Kálmánt, utóbbiban Williamet alakította. Kálmán szerepét a 2010/2011-es évadban a József Attila Színházban is játszotta.

Rendszeresen részt vett magyar és nemzetközi énekversenyeken, musical rendezvényeken és jótékonysági gálákon is fellépett.

2007 és 2010 között négyszer nyerte el a MOL Tehetségtámogató program ösztöndíját, amely tehetséges fiatal művészek és ifjú tudósok szakmai fejlődését segíti.

2013 és 2018 októbere között a Budapesti Operettszínház tagja volt. Itt mutatkozott be "Az elfújta a szél" című musical egyik férfi főszerepében, majd ugyanebben az évben a "Rómeó és Júlia" musical férfi címszerepét is megkapta, ezzel a musicalirodalom legfiatalabb, 19 éves Rómeója lett.

2016-ban diplomázott a Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézetének klasszikus ének szakirányán.

Szélesebb körben ismertté a "Sztárban sztár" 4. évadának megnyerésével vált 2016-ban. Legújabb projektjében DR BRS-sel együtt feldolgozta Delhusa Gjon egyik legnagyobb slágerét, a "Nika se perimeno" című dalt.

Te mit gondolsz? Szerinted milyen lett az új feldolgozás?

2024-06-27 08:05:05 - Mindenegyben Blog