MindenegybenBlog

Áll a bál Győzikééknél. Győzike kiborult, hogy barátnője van a 71 éves, özvegy apjának: „Szégyellje magát!”

 Gáspár Győző megharagudott édesapjára új kapcsolata miatt

Gáspár Győző, a népszerű magyar televíziós személyiség, nem tudja elfogadni, hogy édesapjának, Gáspár Sándornak 9 évvel felesége halála után új kapcsolata van. Győző szerint édesapjának továbbra is hűségesen kellett volna tisztelnie édesanyja emlékét, és helytelennek tartja, hogy édesapja nyíltan büszkélkedik új kapcsolatával a faluban. „Az én anyámból csak egy volt, az én anyámnak az emlékét végig kellett volna tisztelnie. Nem az, hogy wellnesshotelekben mutogatom, hogy nekem barátnőm van” – nyilatkozta Győző.

Azonban Győző testvére, Zsolti másként látja a dolgokat. Szerinte a világ változik, és nem kell ragaszkodni a régi hagyományokhoz. „Az idő halad, a világ változik, és nekünk, romáknak sem szabad ezekkel szembemenni. Apánknak joga van a boldogsághoz” – mondta Zsolti, aki hozzátette, hogy apjuk és új élettársa csendesen élik az életüket, és egy nagyon kedves asszonyról van szó.

Feszült testvéri viszony

A két testvér közötti kapcsolat korábban sem volt felhőtlen, és hosszú ideje haragban állnak egymással. Zsolti ugyan próbálta keresni a békülés útját, de testvére letiltotta őt minden kommunikációs csatornán. „Nem tudok egyikükkel sem, csak a kisebb lánnyal, Virággal kommunikálni” – mondta Zsolti.

Júniusban Zsolti több műtéten esett át egészségi problémái miatt, és bár a betegség nehézségeket hozott számára, pozitív hozadéka is volt: közeledni látszott a viszonya Győzővel, akivel korábban régóta nem beszéltek.

 

2024-08-20 14:13:11 - Mindenegyben Blog