Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Alig pár órája jelentették be! SZEPTEMBERRE OLYAN meglepetést hoz a koronavírus, amit a rémálmainkban sem gondoltunk volna…..
Mindenegyben Blog - 2020. augusztus 21. (péntek), 08:26

Alig pár órája jelentették be! SZEPTEMBERRE OLYAN meglepetést hoz a koronavírus, amit a rémálmainkban sem gondoltunk volna….. (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 aug 21

Decemberben pedig egy győri szakközépiskolában késelt meg az egyik 17 éves diák egy pedagógust. A tanárnő a hátán és a karján sérült meg.

„A kormány a szerdai ülésén döntött arról is, hogy iskolaőrséget hoz létre”„Az iskolaőr része lesz a tantestületnek, állandó jelleggel jelen lesz az iskolában, és nagyrészt vélhetően korábbi rendőrök töltik majd be a posztot” – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón.

Gulyás Gergely azt mondta: az iskolaőrnél fegyver nem lesz, de más kényszerítő eszközök lehetnek nála, és intézkedési jogosultsága is lesz.

Hirdetés
[ ]

„Az államnak az a feladata, hogy az iskolában a rendet biztosítsa, és a pedagógusokat pedig megvédje. Ma a legtöbb helyen ilyen problémák nincsenek, vannak viszont olyan iskolák és térségek, ahol rendszeresen vannak ilyen fegyelmi problémák, sőt, ahol a tanárral szembeni erőszak is – verbális, vagy akár fizikai – erőszak veszélye is állandóan fenn áll. Nem tűrhető el ez az állapot” –mondta Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter

A tárcavezető hozzátette: kibővítik azoknak a bűncselekményeknek a körét, amelyeknél a büntethetőség alsó korhatára 12 év, és a pedagógusok sérelmére elkövetett összes bűncselekmény ebbe a körbe tartozik majd.-írja a hirado.hu

2020 szeptemberétől 500 iskolába küld iskolaőröket a kormány, hogy szavatolja az intézményekben tanulók és tanítók testi épségét. A hirado.hu kíváncsi a véleményére. Egyetért ezzel az intézkedéssel?

Hirdetés

Az általános iskolások szeptembertől nem tanulnak az őskorrólAz idén alig fél év alatt átírt, és engedélyezett történelemkönyvekből kimaradt az általános iskolában az őskor vagy Hammurapi törvénykönyve. Helyette lesz viszont magyar őstörténet.

A változásról az ATV Híradónak a Történelemtanárok Egyletének elnöke, Miklósi László nyilatkozott, aki elmondta, hogy az új, elfogadott tankönyvek is csak részben felelnek meg a NAT-nak.

Az ATV Híradó feltette az új történelem tankönyvekkel kapcsolatos kérdéseket a Köznevelésért Felelős Államtitkárságnak is.

“Az említett szervezetek sajnos ezúttal is részesei a szokásos politikai támadásoknak. A politikai támadások hátterében pedig az áll, hogy a módosított Nemzeti Alaptanterv vállaltan hazafias, ezért a baloldal kezdettől támadja azt, ahogy most a tankönyveket is. A módosított Nemzeti Alaptanterv szerint készült tankönyveket az Oktatási Hivatal által felkért 130 szakember, szaktanár fejlesztette ki a kerettantervnek megfelelően ” – írták.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés