Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Alig 1 órája ORBÁN VIKTOR MAGA jelentette be azt, amitől rettegtünk…ENNYI VAN MÉG HÁTRA a koronavírus szenvedésből >>>
Mindenegyben Blog - 2020. december 03. (csütörtök), 07:48

Alig 1 órája ORBÁN VIKTOR MAGA jelentette be azt, amitől rettegtünk…ENNYI VAN MÉG HÁTRA a koronavírus szenvedésből >>> (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 03

A kormány felfogása szerint a legnagyobb gazdasági veszélyt a kivárás jelenti, mivel a gazdaság megáll, ha a vállalkozások és a családok kivárnak a beruházásokkal, a vásárlásokkal. Ezért is adott a kabinet nagyon sok pénzt több mint 900 vállalkozásnak beruházásra, ez “300-400 milliárd forintnál több beruházást jelentett”, és megmentett 155 ezer munkahelyet – fejtette ki.

Most pedig a családi beruházások aktiválásához beindítanak egy építőipari, otthonteremtési motort, mert a legnagyobb értékű családi beruházás mindig az otthonteremtés és a lakásfelújítás – mondta Orbán Viktor.

Hirdetés
[ ]

Így az 5 százalékos lakásépítési áfa – és több más várható intézkedés, például lakásfelújítási kedvezmény – a válságkezelő logika soron következő lépése – jelezte.

A járvány elleni magyar egészségügyi védekezésről is beszélt, kifejtve: tavasszal Magyarország a legjobban védekező országok között volt, és ha egyszer sikerült, akkor “a második hullám esetében is tudunk győzni”.

A győzelem pedig jelen helyzetben azt jelenti – folytatta -, hogy az egészségügyi rendszer bírja a terhelést egészen addig, amíg meg nem érkezik a vakcina.

Megítélése szerint annál sikeresebb a védekezés, minél később jön el az a pillanat – ha egyáltalán el kell jönnie -, amikor ütemezett műtéteket kell halasztani.

A következő három hétben ilyen lépésre nem kell számítani – közölte.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés