Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A tüdejébe folyt bele az implantátum anyaga: szilikonmelle ölte meg Harangozó Terit – Poór Péter, a népszerű táncdalénekes most drámai részleteket osztott meg pályatársa tragédiá­jával kapcsolatban
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 08. (vasárnap), 20:45

A tüdejébe folyt bele az implantátum anyaga: szilikonmelle ölte meg Harangozó Terit – Poór Péter, a népszerű táncdalénekes most drámai részleteket osztott meg pályatársa tragédiá­jával kapcsolatban (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 08

Nem volt halálos beteg, ezt tiszta szívből állíthatom. A bajt, a rosszulléteket az évtizedekkel korábban beültetett mellimplantátum okozta. Tudniillik, lejárt a szavatossága, réges-rég ki kellett volna cserélni. Ám mielőtt ezt megtették volna, szétrepedt a burka, a szilikon pedig a tüdejébe került. Hihetetlen, hogy az orvosok késlekedtek. Teri már a kórházban volt, mondta, hogy nem kap levegőt, de az orvosai csak húzták, halasztották a beavatkozást, mert épp hosszú hétvége volt, s úgy voltak vele: ej, ráérünk arra még… – tette hozzá Poór Péter, akit felzaklatott, ahogyan újra átélte legkedvesebb barátnője halálát. S amikor azt mondta: számára egyértelmű, hogy emberi mulasztás is belejátszott Harangozó Teri halálába, utána hosszú percekig megszólalni sem tudott.

Hirdetés
[ ]

De vajon milyen élete is volt ennek a népszerű énekesnőnek? Nos, Poór Péter szerint folyamatosan a menny és a pokol között ingázott. Talán azért, mert hiába kereste, soha nem találta meg az igazi párját…

Kovács Kati nevezte el Bim-bam terinek

– Tündéri lány volt, végtelenül szerethető ember, akinek nem volt ellensége. Évtizedes barátság volt a miénk. Rengeteg közös élménnyel ajándékozott meg a sors. Soha nem felejtem el, amikor szinte az összes barátot, kollégát, pályatársat meghívta Bátyára, hogy együnk, igyunk, mulassunk együtt. Teri tökéletesen beszélt szerbül, és gyönyörűen énekelt magyarul. Annak idején én neveztem el őt Bim-bam Terinek, és ő először meglepődött, amikor így szólítottam, aztán csak nevetett. És később megszokta, hogy egyre többen mondják neki. A halála megdöbbentett. Ma sem tudom, mi történt pontosan. Emlékszem, hányszor mondta, hogy nem kap levegőt. Szép, sikeres élete volt. Talán csak egy igazi társ hiányzott mellőle – vélekedett Kovács Kati.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés