Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A teljes lakosságot figyelmezteti a Híradó!!! Ha ilyen kenyeret veszel vigyázz vele, mert rosszul lehetsz tőle ha nem vagy elég körültekintő! Olvasónk indította el a figyelmeztető lavinát!!! Milliókat érint! >>>
Mindenegyben Blog - 2018. június 25. (hétfő), 19:46

A teljes lakosságot figyelmezteti a Híradó!!! Ha ilyen kenyeret veszel vigyázz vele, mert rosszul lehetsz tőle ha nem vagy elég körültekintő! Olvasónk indította el a figyelmeztető lavinát!!! Milliókat érint! >>> (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 jún 25

„Valóban megtévesztő”

Hirdetés
[ ]

„Fontos azonban megjegyezni, hogy az MÉ-ben nem szabályozott termékmegnevezések esetében az általános jelölési előírásokat be kell tartani, tehát a megnevezésnek elegendően pontosnak kell lennie, hogy a termék valódi jellege egyértelmű legyen, nem pedig megtévesztő. Túlnyomórészt finomlisztből álló és néhány százalék teljes kiőrlésű lisztet tartalmazó pékáru esetén a ’teljes kiőrlésű’ megnevezés valóban megtévesztő” – írta a hatóság megkeresésünkre. Magyarán továbbra sem árt óvatosnak lenni, főként, ha veszélyeztetheti egészségünket a termék.

A fenti példa is mutatja: egyre inkább alapelvárás, hogy az élelmiszerek „jobban fedjék a valóságot”. A Nébih kérdésünkre adott válaszából kitűnik, hogy a hatóság is felismerte a problémát: „Természetesen folyamatosan keressük a lehetőséget, hogy a Magyar Élelmiszerkönyvben mely termékekre érdemes még a szabályozást kiterjeszteni, a sorra kerülő újabb bizottsági ülés fontos napirendi pontja lesz a jogalkalmazás tapasztalatainak megtárgyalása”.

Forrás : hirado.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés