Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A teljes igazság kiderült a Veronai buszbalesetről. Nyílt levélben írták meg a hozzá tartozók, hogy mi történt, és ki a felelős, RÁ senki nem gondolt eddig
Mindenegyben Blog - 2018. július 23. (hétfő), 19:17

A teljes igazság kiderült a Veronai buszbalesetről. Nyílt levélben írták meg a hozzá tartozók, hogy mi történt, és ki a felelős, RÁ senki nem gondolt eddig (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 júl 23

Czakó Tibor! Vádoljuk, hogy engedély nélkül átalakította azt a Setra típusú autóbuszt, amely 2017. január 20-án tragikus baleset szenvedett, így az autóbuszon a valóban megengedett létszámnál hárommal több ember utazott és ezzel hozzájárult emberek halálához.

Czakó Tibor! vádoljuk, hogy engedély nélkül pót üzemanyag tartályt szereltetett ebbe az autóbuszba, így közel ezer liter üzemanyagon utaztatta utasait, egy bármikor bekövetkezhető tragédia tudatában.

Czakó Tibor! vádoljuk, hogy hazudott több alkalommal, nagy nyilvánosság előtt, hogy az autóbuszon nem volt illegális üzemanyag tartály, holott tudta, hogy azt valóban beszereltette, hogy nagyobb nyereségre tehessen szert…… bármi áron !!

Hirdetés

Hirdetés
[ ]

Czakó Tibor! vádoljuk, hogy Varga János sofőr betegségét tudva, volán mögé ültette, és halálba küldte. A szakértői jegyzőkönyv szerint a gyógykezelésére előírt készülék, és a szedett gyógyszerek egyike mellett sem lehet vezetni, nemhogy együttesen!

Czakó Tibor! vádoljuk, gyalázatos és kegyeletsértő viselkedéséért, hiszen magát is a tragédia érintett áldozataként beállítva, megrendülést színlelve, a gyászoló családok fájdalmával mit sem törődve elhallgatta azt a tényt, hogy a nyereségvágya gazemberré tette.

Vádoljuk az összes szerelőt, akik bármilyen módon részt vettek vagy tudtak az átalakításokról, akik részt vettek vagy tudtak ezek eltüntetéséről a balesetet követő napokban, hiszen Czakó Tibor és bandája a tragédiától “lesújtott és gyásztól teljes állapotában” arról azért nem feledkezett meg, hogy gyorsan eltüntessék az illegális átalakításokat.

Vádoljuk az összes sofőrt, aki valamikor is olyan buszt vezetett a Pizolit Kft vagy más üzemeltető megbízásából, amely engedély nélkül átalakított volt!

Vádoljuk az összes olyan személyt, akinek tudomása volt ezekről az illegális átalakításokról, hogy cinkosa ennek a nyereség hajhász gazemberségnek!

Felszólítjuk Tófalvi Sándort és Czakó Lukácsnét a Pizolit Kft jelenlegi két tulajdonosát, hogy a jegyzőkönyvi megállapításokra reagálva nyilatkozzanak, hogy tudomásuk volt e, netán az engedélyükkel történtek a súlyos, szabályszegések vagy az Ő nyereségvágyuk legyőzte a felelősségérzetüket?

Felszólítjuk Varga Mihály gazdasági minisztert, hogy vonja vissza Czakó Tibor kitüntetését, aki felelősséggel tartozik, a 17 ember halálát követelő tömegszerencsétlenségért!

Hirdetés

Felkérjük Kiskunfélegyháza Polgármesterét és Önkormányzatát, hogy Czakó Tibor városi kitüntetését vonja vissza.

Felkérjük – az egyébként általunk tisztelt – Nemzeti Nyomozóirodát, hogy sajtótájékoztatón számoljon be az ügy állásáról, erősítse meg vagy cáfolja meg kijelentéseinket, helyezze 7 lakat alá az elkövetőket. A jegyzőkönyvben szereplő rendellenességeket, szabálytalanságokat, már márciusban megküldték az olaszok, a magyar hatóságoknak. A magyar jogrend lehetővé teszi, szemben az olasszal, hogy a vizsgálat ideje alatt feltáruló bizonyítékok, konkrétumok tükrében eljárást indítsanak a Pizolit Kft és annak tulajdonosai ellen. Lassan 9 hónap elteltével a magyar nyomozók semmiféle lépést nem tesznek, bár jelentős mennyiségű információ áll rendelkezésükre. Aggódunk az igazságszolgáltatás torzulásai miatt, de továbbra is bízunk a NNYI-ban.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés