Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A rák elleni küzdelmét nem adta fel, de tragikus körülmények között, 37 éves korában meghalt a magyar színésznő.
Mindenegyben Blog - 2023. szeptember 17. (vasárnap), 16:20

A rák elleni küzdelmét nem adta fel, de tragikus körülmények között, 37 éves korában meghalt a magyar színésznő. (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 szept 17
Hirdetés
[ ]

De az igazi Rockszínház 1980. augusztus 14-én, a margitszigeti Vörösmarty kertmoziban debütált az Evitával. Ebbe a társulatba került be 1981-ben Prókai Annamária és 6 évig volt a tagja. Szerepelt a West Side Storyban, a Sztárcsinálókban, és a Jézus Krisztus szupersztárban. Talán ott tudatosult benne, hogy a balettintézet, no meg a jazzbalett-szak mennyi muníciót és alapot adott neki ahhoz, hogy egyre érettebb és sikeresebb művész legyen. De nem elégedett meg ennyivel. Otthagyta a Rockszínházat és felvételizett a színművészeti főiskolára. Azonnal felvették. Operett-musical szakos hallgató lett, és 1989-ben kezébe vehette a diplomáját.

Még vidáman, optimistán…Fotó: Arcanum/Új Tükör

Új, és mindig újabb ajtók, sőt széles kapuk nyíltak meg előtte. Mert a Rockszínház kiugrási lehetőséget adott a színészek számára, ám a legendás teátrum, a Vígszínház, azért mégiscsak más! Kultikus hely, oda bekerülni, játszani, az álmok beteljesülése. Prókai Annamáriának mindez megadatott, két évig tartozott a híres-neves társulathoz, majd újabb két esztendőt szerepelhetett a Budapesti Kamaraszínházban, és négy évig mondhatta el magáról, hogy az Újszínház művésze.

Aztán szabadabb művészi pályára vágyott. Azt gondolta, hogy immár érett nőként és sikeres előadóként válogathat a jobbnál jobb szerepek és színpadok között. Szabadfoglalkozásúként képzelte el a jövőjét, és… Most annak mondatnak kell következnie, hogy az élet közbeszólt… Sajnos. Változunk, álmodozunk, utat keresünk valamennyien. Elképzeljük magunkat különböző helyzetekben, s tán szerepekben is. Annamáriára ez duplán érvényes lehetett. Megmutathatta magát színpadon, és filmben is. Olyan mozikban, mint a Gengszterfilm, a Hamis a baba, az Esti Kornél csodálatos utazása. Láthatta őt a publikum a Szomszédokban, az Öt zsaruban és a Kisvárosban is.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés