MindenegybenBlog

A lány megálmodta öccse halálát, és akkor jött a busz! Hátborzongató történet!

Szabina már csecsemőként is érdekes tulajdonsággal volt megáldva, 2 évesen már idegen szavakat dünnyögött az orra alatt.

Szülei elvitték családsegítőbe, hogy szakember állapítsa meg a problémát, viszont semmit nem találtak.Szabina óvodába került, ekkor volt 5 éves, öccse, Csabika még 4.

Debrecenbe jártak óvodába, autójuk nem volt, reggelente édesanyjuk vitte őket gyalogosan a nagyváros egyik távol eső óvodájába.

Egyik éjszaka Szabina sokat forgolódott, és sírt, és csak azt ismételgette, hogy busz, busz, busz szülei erre felébredtek, és ismét szakemberhez kívánták vinni, gondolván, hogy valami nincsen rendben a kislánnyal.

Hajnalodott, a család készült, a szülők munkahelyre indultak, az édesapa a szomszédban dolgozott telepőrként, édesanyjuk pedig a gyerekekkel indult óvodába, mint minden nap.

Már az indulásnál feltűnt az anyukának, hogy Szabina öccse kezét szorongatja, de betudta az előző éjszakai "szerinte hisztinek" , rá is ripakodott, mondván Szabinának, soha nem fogsz felnőni.

A bejárati ajtót bezárva az anya Szabina szép kék szemeiben újra könnycseppeket vélt felfedezni, gondolta is, hogy Csabit elviszi óvodába, Szabinát pedig a szomszéd nénire bízza, és amikor visszajön, elviszi a kislányt pszichiáterhez, azonban óriási szerencséjére nem így döntött!

A szokásos közel 3 km jött, az óvoda felé vezető út.

[LAPOZAS]

Középtávnál járhattak, amikor Szabina ismét megragadta Csabika kezét, olyan erősen, hogy az felsírt, ekkor az anya tenyerével adott nyomatékot szavainak, de Szabina nem engedte el öccse kezét.Ezután még kettő kereszteződésen haladtak át, majd piros lett a lámpa, megtorpantak, és vártak, hogy zöld legyen.

Az édesanya megint látta, hogy a két testvér szorosan fogja egymás kezét.Már éppen újra emelte volna kezét, mikor zöld lett a lámpa.

Mogorván parancsolt a gyerekekre : INDULJATOK!Csabika lelépett a járdáról, Szabina visszarántotta nagy erővel az öccsét, és abban a pillanatban nagy sebességgel egy kék busz száguldott át a kereszteződésen annak ellenére, hogy a lámpa számára piros volt.Az anyának ekkor jutott eszébe, Szabina előző éjszakai érzelemkitörése, és hogy azt ismételgette, hogy busz, busz, busz.Ezután még aznap délután elvitték Szabinát a pszichiáterhez , hogy vizsgálja meg, és elmondták a történetet.Várták a diagnózist a szülők, és kérdezték az orvost, hogy mi a baj.Az orvos ennyit válaszolt:

Kedves Szülők! A maguk lánya egy földre szállt angyal, megálmodta előre öccse közelgő, de be nem következő halálát.A szülök összeborultak a gyerekekkel, és hosszú percekig egymás vállán sírtak.

2019-09-29 12:21:24 - Mindenegyben Blog