Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A koronavírus sajnos csak a kezdet. A szakemberek újabb járványra figyelmeztetnek.
Mindenegyben Blog - 2020. december 02. (szerda), 08:33

A koronavírus sajnos csak a kezdet. A szakemberek újabb járványra figyelmeztetnek. (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 02

A tudósok már számtalan vírust tanulmányoztak, amelyekről kiderült, hogy képesek átjutni a fajok közti gáton. A belga tudós azt is megjegyezte, hogy:

Hirdetés
[ ]

Több száz olyan vírus kering Afrikában, Dél-Amerikában és Délkelet-Ázsiában, amelyek rendszeresen okoznak helyi járványokat. Gyanítjuk, hogy némelyiküknek csak idő kérdése, hogy globális problémát okozzon. És ezek csak azok vírusok, amelyekről tudunk, és folyamatosan figyeljük őket. Lehetetlen megjósolni egy teljesen új vírus megjelenését, mint a jelenlegi koronavírus.

A szakember megjegyzi, hogy a jelenlegi körülmények, elsősorban a népesség nagyságának és az emberek gyors mozgásának köszönhető. A mostani helyzetek nagyon kedveznek a járványok kialakulásának.

A nyugati történelem legsúlyosabb járványa, az 1918–1919-es spanyol influenza volt. Annak idején, világszerte 1,7 milliárd ember élt. Most majdnem 8 milliárd. Akkor az emberek gyalog vagy lóháton utaztak, most rövid időn belül a világ másik végére is képesek eljutni. Kevesebb mint egy évszázad alatt a fertőző betegségek terjedése drámai módon megváltozott. Remélem, hogy ez a válság legalább tudatosította bennünk a félelmetes valóságot. Talán legközelebb nem koronavírus lesz, de az ilyen járványok előbb-utóbb megismétlődnek. Amit most tapasztalunk, azok a túlságosan nagy és túl koncentrált világnépesség nagyon kézzelfogható következményei, amelyek kihatással vannak a természetre és az éghajlatra is.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés