Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A hétvégén lett rosszul a szomszédom! Azonnal kihívtuk a mentőket! Hirtelen nem találtuk meg a TAJ kártyáját, amire elképesztő dolgot válaszoltak
Mindenegyben Blog - 2021. november 30. (kedd), 09:12

A hétvégén lett rosszul a szomszédom! Azonnal kihívtuk a mentőket! Hirtelen nem találtuk meg a TAJ kártyáját, amire elképesztő dolgot válaszoltak (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 30
Hirdetés
[ ]

A szomszédasszony teljesen összeomlott, és sem ő, sem mi nem értjük, hogy az ügyeletes orvos miért nem volt hajlandó megvizsgálni időben a férjét. Csak ránézett és megtagadta az ellátást a TB kártya miatt, pedig mint kiderült, már akkor is életveszélyes állapotban volt. Ha vette volna a fáradtságot és a hivatása és az esküje szerint járt volna el, megmenthették volna a férfit. De nem, mert nem volt TB kártyája!!!

Hiába volt biztosítva, mivel elveszítette a kártyáját, ez az életébe került! Elképesztő, hogy biztosítással rendelkező, életveszélyes állapotban levő beteget a sorsára hagynak, csak mert elveszítette a TB kártyáját… Ha nem lett volna biztosítása, akkor is felháborító lenne az eset, mert az orvos nem hatóság, nem bíróság, hogy ítélkezzen, hanem a gyógyításra tesz fogadalmat, és az életek megmentésére. Ehhez képest volt is biztosítása, de semmit sem ért vele, mert hagyták meghalni. Ki fogja ezért a felelősséget vállalni? Ki fogja megakadályozni, hogy ez másokkal is megtörténjen? Egy élet tényleg ennyit ér?

A szomszédasszony feljelentést tett az ügyben. Csak sajnos félő, hogy a következmények nem lesznek arányban a történtekkel. Már ha egyáltalán lesznek következmények, mert sokkal valószínűbb, hogy az egészet szépen besöprik a szőnyeg alá és hallgatnak majd róla, ahogy ez már Magyarországon szokás…

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés