Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A gyászoló anya vallomása – Csilla: A kezeim között halt meg Dávidka
Mindenegyben Blog - 2019. szeptember 05. (csütörtök), 21:09

A gyászoló anya vallomása – Csilla: A kezeim között halt meg Dávidka (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 szept 05
Csilla Dávidkával és Lacikával. A báty még nem tudja, hogy a testvére meghalt

Nem beszámítható?

A zenész többször is elismételte, mit gondol gyermekei édesanyjáról és az ő szerepéről a balesetben.

Hirdetés
[ ]

– Nehogy azt higgyétek, hogy milyen szemét a Junior, hogy elveszi a gyereket a gyászoló anyukától! Nem veszi el senki. Csak az anyuka jelenleg tényleg nem beszámítható, ami érthető. És a felelősség terhelni fog mindenkit. Valószínűleg nem a sofőr volt a hibás, aki zöldben ment 35 kilométeres sebességgel, hanem az a négy felnőtt, aki mellette volt – mondta Junior.

Később Junior egy Lacikával közös videót is feltöltött a netre, ebben bocsánatot kért az előző kijelentéseiért. Az idősebb Lesi testvért pszichológus kezeli. Ő még nem tudja, hogy meghalt a testvére, azt hiszi, meg fog gyógyulni, s kérdezgeti, mikor tér haza.

Lacikáért harcolnak

Junior hétfőn délután átvitte Csillához a kis Lacikát, hogy együtt tudjanak lenni kicsit, kedden reggel pedig a rendőrségen tanúként és sértettként hallgatták meg. Itt a gázoló férfi egyébként részvétteljes üzenetet hagyott az apa számára.

– Halálos kimenetelű bűncselekmény esetében az áldozat helyett a sértetti jogokat más gyakorolja, kiskorú esetében a szülők. Így Junior betekinthetett a tanúvallomásokba és a helyszínrajzba, amiből egészen eltérő tényállás látszik, mint ami eddig a sajtóban megjelent, vagy amiről ügyfelem tudott. Ennek hatására változott az eddigi álláspontja is – mondta dr. Mester Csaba, Junior jogi képviselője, aki a rendőrségi kihallgatás után benyújtotta a bírósághoz azt az iratot, amely gyorsított eljárásban kéri, hogy Lacika az apa gyámsága alá kerüljön.

– Ez egy ideiglenes intézkedés, ami elsősorban a gyermek érdeke. Az anyuka most nincs olyan állapotban, hogy gondoskodni tudjon róla – folytatta az ügyvéd.

Közben Csilla is ügyvédhez fordult, hogy felvegye a harcot idősebb fiáért.

– A teljes jogi segítséget megadom Csillának, és természetesen végig fogjuk csinálni az esetleges bírósági procedúrát is, annak érdekében, hogy visszakapja a kisfiát – mondta lapunknak dr. Horváth B. Gábor büntető szakjogász.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés