MindenegybenBlog

A fiatal költöztető 32 kilométert sétált, hogy időben beérjen a munkahelyére – a főnöke egy autóval ajándékozza meg

Egyesek bármire képesek, hogy megtartsanak egy állást. Walter Carr éppen csak, hogy új munkát talált magának, meséli Jenny Hayden Lamey. A kettejük találkozása megváltoztatta a világnézetüket

Jenny megbízást kötött egy költöztetőcéggel. Walter Carr, az egyik beosztott, 32 kilométerre lakott a lakásától, és úgy hozta a balszerencse, hogy a költözést megelőző este lerobbant az autója.

A fiatalember semmiképp sem akart hiányozni a munkából, ezért úgy döntött, más módot keres arra, hogy odaérjen.Mivel senkit sem talált, aki elfuvarozta volna, úgy döntött, megnézi Google Maps-en, mégis mennyi ideig tartana gyalog odaérnie.

Elindult tehát a hét órás gyalogútra, az éjszaka közepén, hogy biztosan időben odaérjen Jennyhez.Néhány óra elteltével egy szolgálati járőrautó figyelmes lett rá, és amint a rendőrök meghallották a történetét, úgy döntötek, meghívják reggelire és el is viszik Jennyhez. Amikor a nő meglátta a rendőröket az ajtóban, hirtelen nem is tudta, hogy mit gondoljon.

Néhány óra elteltével egy szolgálati járőrautó figyelmes lett rá, és amint a rendőrök meghallották a történetét, úgy döntötek, meghívják reggelire és el is viszik Jennyhez.

Amikor a nő meglátta a rendőröket az ajtóban, hirtelen nem is tudta, hogy mit gondoljon.Walter története igazán meghatotta. Nem is akart pihenni se, egyenesen belevágott a munkába, egyedüli célja az volt, hogy minél jobban elvégezze a feladatot. Jenny kérte meg arra, mesélje el a kollégáinak, hogy járt, mire végül a srác nagyon szerényen csak ennyit mondott:

„Gyalog jöttem.” Walter kitartó és bátor fiatalember. Jenny kiderítette, hogy édesanyjával New Orleas-ből költözött a térségbe, miután a Katrina hurrikán következtében mindenük odaveszett. Elhatározta, hogy elmeséli a történetét Facebook-on, és a bejegyzés futótűzként terjedt el a világhálón.Közösségi adománygyűjtésbe kezdett, ami mostanra elérte a több mint 57.000 dollárt.

Amikor a fiatal beosztott főnöke, Luke Marklin tudomást szerzett a történtekről, úgy döntött, megjutalmazza, ahogyan azt az alábbi videóban láthatjuk.

Walter kitartó és bátor fiatalember. Jenny kiderítette, hogy édesanyjával New Orleas-ből költözött a térségbe, miután a Katrina hurrikán következtében mindenük odaveszett. Elhatározta, hogy a -on meséli el történetét.

Az öröm és a kitörő érzelmek nem igényelnek magyarázatot. Ez a fiatalember olyan kitartásról tett tanúbizonyságot, amiért véghez akarta vinni a feladatot és nem akart elkésni, hogy az egész világ tiszteletét kivívta!

2018-07-22 10:52:16 - Mindenegyben Blog