Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A Bikát előléptetik ,magányos Kos társra talál,mérleget összeugrasztják a párjával, a
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 07. (szombat), 22:47

A Bikát előléptetik ,magányos Kos társra talál,mérleget összeugrasztják a párjával, a (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 07

Nyilas -(XI. 23.–XII. 21.)Szerelem: Ez aztán igazán szerelmes hét lehet: mindent bele! Különösen a hét közepén lobbanhat fel önben nagyon a tűz, és ezzel teljesen leveheti a lábáról a társát. A kalandok is várják: annál jobban érezheti magát, minél távolabb van a hétköznapoktól. A fizikai síkon is.

Itt az ideje a farsangolásnak, egy mesés utazásnak, síelésnek, vagy a nagy baráti összejöveteleknek. Most annál boldogabb lehet, minél több embert képes bevonni a boldogságába. Tartson házibulit!

Karrier: A kommunikációs képességeinek eddig is sokat köszönhetett, most még inkább hasznára válhat, ha jól beszél. Fejlesztheti is a nyelvérzékét, meglehet, hogy a munkahelyén is beíratják önt valamilyen tanfolyamra.

Hirdetés
[ ]

Bak- (XII. 22.–I. 20)Szerelem: Az ön zárkózottságán csak egy nagyon érzékeny, érzelmes ember tud átlátni. Nem is csodálkozhat azon, hogy ön valósággal vonzza az ilyen lelkizős embereket.

Ne fanyalogjon: önnek is pont erre van szüksége. Pontosabban szólva arra, hogy valaki ön helyett is kimondja végre, amit ön is érez, hogy megmagyarázza önnek azt, hogy a világ nem csak tervekből és hatalmi stratégiákból áll. A szerelem sem. Persze ön szereti viselni a nadrágot, ám belül mélyen nagyon vágyik a szoknyára. Hordja is néha!

Karrier: Annyira az otthonára, a családjára koncentrál, hogy emiatt elfeledkezhet a karrierjéről. Esetleg valamilyen sértettség miatt is, mert úgy érzi, hogy elfeledkeztek önről. Valójában épp most kovácsolhatná ki a szerencséjét.

Vízöntő -(I. 21.–II. 19.)Szerelem: Egy barátság szerelembe fordulhat, ami persze gyakori „baleset” az ön esetében. De most tényleg sokkal többet jelenthet önnek egy barát, ám még ez sem jelenti feltétlenül azt, hogy szerelembe kéne esniük.

Hirdetés

A két érzésben ön nehezen szab határt, ezért kivételesen hagyja, hogy a másik irányítson. Ám, ha ön már elkötelezett, akkor legyen ereje nemet mondani! Bármily kecsegtető is ez az új kapcsolat, tovább tart, ha nem félrelépésként élik meg. A barátság erősebb lehet.

Karrier: A jegyében járó Nap és Merkúr együttállása kedvez önnek az önkifejezésben, a megmutatkozásban. Akár a sajtó nyilvánossága előtt is szerepelhet, avagy maga is megírhatja a véleményét. Felfigyelhetnek önre.

Halak (II. 20.–III. 20)Szerelem: A szerelem most egyfajta egzisztenciális kérdés is lehet az ön számára, de hajlamos lehet túlidealizálni a dolgokat. Ezért aztán nem is sértődhet meg, ha a végén csalódnia kell. Jobb, ha elfogadja, hogy a szerelem ilyen.

Ahogy a népdal mondja, mint a mogyorófavirág: sokat ígér, keveset ád. De nem baj, mert ön még ebben is megtalálhatja a szépet, a hazavezetőt, ami önnön lelkéhez közelebb viszi. És ez lenne a lényeg. A mesék világa létezi, noha egy másik, egy lelkibb síkon.

Karrier: A karrierje annál mesésebb lehet, és ebben nem kis szerepe van az ön mimikri természetének is. Minél inkább belesimul a nagy közakaratba, minél inkább jobb keze lesz a főnökének, annál hamarabb veszi át a vezető szerepet ön.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés