Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A Bikát előléptetik ,magányos Kos társra talál,mérleget összeugrasztják a párjával, a
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 07. (szombat), 22:47

A Bikát előléptetik ,magányos Kos társra talál,mérleget összeugrasztják a párjával, a (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 07

Oroszlán- (VII. 23.–VIII. 23.)Szerelem: A Vízöntőben járó Nap ideje az ön számára mindig is azt jelzi, hogy most jött el az alkalom arra, hogy többet törődjön a kedvesével. E tekintetben ez a hét még inkább alkalmas erre, mivel a Merkúr is a Nappal áll együtt. Végre jól kibeszélgethetik magukat. Csak arra vigyázzon, hogy ez a beszélgetés aztán végül ne csak önről szóljon!

A párja nagyon türelmes, meghallgatja önt, de ennek kölcsönösnek kellene lennie. Tegyen néha lakatot a szájára!

Karrier: A tanulmányokat kellene erőltetnie, ezt ön is érzi. Ha valamiben lemaradt a szakmájában, akkor ezt most meg is követelhetik öntől. Minél inkább ellenáll, annál nehezebb lesz behoznia a hátrányt.

Hirdetés
[ ]

Szűz -(VIII. 24.–IX. 23.)Szerelem: A társa néha valóságos csendestársként „funkcionálhat” az életében: a folytonos rohanásban, tevés-vevésben, szoros időbeosztásban néha észre sem veszik, hogy vannak egymásnak. Néha nem árt megállni, és megünnepelni a perceket, az éveket, amiket egymással töltenek el.

Az ölelés, a cirógatás ne múljon el a mindennapjaikból! Sokat köszönhet ön a társának, és ezt nem árt néha szavakban is kifejezni. A tettei is beszélnek persze, de a fülnek is meg kell adni, ami jár neki.

Karrier: A munkahelyén teljes szívvel és lélekkel tud részt venni a dolgokban, de emiatt hajlamos lehet minden mást elhanyagolni az életében. Pedig önnek is van élete! Ezt ne feledje el!

Mérleg- (IX. 24.–X. 23)Szerelem: A párja rámenősségét, agresszivitását most már kevésbé érzi jónak, mint az elmúlt időszakban. Talán a szerelme is elpárolog kissé, és ebben közrejátszhat valaki más is a családjából. Leginkább az anyósával gyűlhet meg a baja, de attól még nem érdemes veszekednie vele. A hűvös távolságtartás, a tiszteletteljes pókerarcú mosolygás többet segíthet, mint a nyílt csaták.

Hirdetés

Legyen nagyon taktikus, és ne hagyja, hogy bárki ön ellen fordítsa a társát! A rafináltsága most megmentheti.

Karrier: A munkahely valóságos menedék: ott igazán jól érezheti magát. A pénzügyeket illetően sem panaszkodhat. A kollégái szeretik és elhalmozzák önt a figyelmükkel. Még jobb, ha egyedül dolgozhat.

Skorpió -(X. 24.–XI. 22.)Szerelem: A jegyén áthaladó Hold különösen kedvez az érzelmei kifejezésének a hét első napjaiban. Nem is árt, ha szavakba önti az érzéseit, mert a társa sokszor csak az ön feldúlt, önmagával, vagy másokkal civakodó arcát látja. Pedig a lelke mélyén ön egészen máshogy érez!

Ne hagyja, hogy a felszínes események elsodorják, és megváltoztassák élete folyását. A meditáció, a jóga segíthet önnek visszatalálni igazi énjéhez. Emlékezzen szerelmük hajnalára! Azt az érzést kellene felébresztenie magában.

Karrier: Lassan véget ér egy változásokkal teli időszak, de most még utoljára össze kell szednie magát, hogy győzhessen. Erősnek kell mutatkoznia, de nem szabad az arroganciáig elmennie. Azzal csak hátrányba kerülne.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés