Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A BIKA A SOK MUNKÁBA, AZ IKREK A ZŰRZAVAROS KAPCSOLATAIBA ROKKAN BELE, A VÍZÖNTŐ ÓRIÁSI LEHETŐSÉGET KAP! CSAPJON LE RÁ
Mindenegyben Blog - 2019. április 26. (péntek), 20:46

A BIKA A SOK MUNKÁBA, AZ IKREK A ZŰRZAVAROS KAPCSOLATAIBA ROKKAN BELE, A VÍZÖNTŐ ÓRIÁSI LEHETŐSÉGET KAP! CSAPJON LE RÁ (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 ápr 26

Mérleg-(IX. 23.–X. 22.)

Felpezsdül az élet a munkahelyén. A jó hangulat megteremtéséhez ön is hozzájárulhat. Ez nem esik a nehezére, hiszen ön alapvetően kedves, életvidám, és szeret az emberek közötti közvetítésben az élen járni. A személyes kapcsolataiban, különösen a társkapcsolatában érzett hiányosságokat a mai napon a kollegiális kapcsolataiban pótolhatja. De egy flört talán igaz, talán szemfényvesztés is lehet.

Skorpi-(X. 23.–XI. 21.)

Hirdetés
[ ]

Mostanában, minthogy uralkodó bolygója a Szaturnusszal együtt áll, hajlamos lehet arra, hogy a saját igényeiről lemondjon, és másokét helyezze az előtérbe a sajátja helyett. Ezt ön is érzi, tudja, de valahogy a kényszerítő körülményeknek tudja be ezt a lemondását. Azért vannak dolgok, amikhez mégis ragaszkodnia kell. Az egészségét illetően nem szabad szűkmarkúnak lennie önmagával.

Nyilas-(XI. 22.–XII. 21.)

Bánjon óvatosan az ételekkel! Ma nehéz lehet önnek ellenállnia a sütemények csábításának. Pedig a szénhidrátok ma különösen az ártalmára lehetnek, és nem is csak a hízás miatt. Egy kezdődő betegség környékezheti, aminek a kialakulását felgyorsíthatják bizonyos ételek. Étkezzen ma különösen egészségesen, és fogyasszon vitamindús, lédús ételeket! Erősítse az immunrendszerét élő táplálékkal lehetőleg!

Bak-(XII. 22.–I. 19.)

Sokat dolgozik, de csak akkor lehet sikeres a munkájában, ha a kommunikációján sikerül végre javítania. Úgy érezheti ugyanis, hogy valamiképpen mintha kimaradt volna a nagy közösségi vérkeringésből. Talán valóban félreállították, de a kizártságának a saját hibás megszólalása, vagy a sértettsége is oka lehet. Ma képes lesz arra, hogy végre belássa a hibáit. Javíthat is rajta. Hallgasson egy baráti tanácsra!

Vízöntő-(I. 20.–II. 18.)

Bár rengeteg munkája van, és a kötelességek terén szokás szerint túlzásokba eshet, van azért jó oldala is az uralkodó bolygóját érő Nap trigonnak. A vonzereje is megnő, az optimizmusával sokakat fellelkesíthet. A kedvesét is meggyőzheti egy, az otthonukkal kapcsolatos kérdésben. A mai napon adódó lehetőség ugyan nagy kihívást jelenthet, de ön szereti a kihívásokat. Csapjon le rá!

Halak-(II. 19.–III. 20.)

Új frizura, szép smink, vagy új szemüveg és divatos ruhák: ezek a kellékek, melyekkel bizonyosan feldobhatja a hangulatát, és a társáét is, avagy a társa az önét. A külcsín persze csak akkor hatásos, ha az belső becsességgel is társul. A szeretet lehet ennek pedig a motorja. Szerencsére ez most sem önből, sem a kedveséből nem hiányzik. Így még a munkahelyi gyötrelmek és hajszolás sem borítja ki annyira.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés