Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A 83 éves anyukám rosszul lett és kórházba került.. Amikor a nővér a zsebébe nyúlt EZT találta nála és nagy zokogásban tőrt ki.. Később már együtt sírtunk.. Megrendítő történet Magyarországról, EBBŐL a kórházból:
Mindenegyben Blog - 2021. december 28. (kedd), 13:16

A 83 éves anyukám rosszul lett és kórházba került.. Amikor a nővér a zsebébe nyúlt EZT találta nála és nagy zokogásban tőrt ki.. Később már együtt sírtunk.. Megrendítő történet Magyarországról, EBBŐL a kórházból: (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 dec 28

A gyerekeim külföldre költöztek, egyre kevesebbet találkoztunk… Az évek teltek és egyre magányosabb lettem, egyre jobban rettegtem!! Az élet olyan gyorsan eltelt… Mostanra egy magányos öregasszony lettem! Se szép, se egészséges nem vagyok többé, a természet könyörtelen!! Annyira szeretnék újra fiatal lenni… de tudom, hogy nem lehet!!!

Lassan beletörődtem, és békében várom a halált. Kérlek, hogy ha visszagondolsz rám, annak láss, aki voltam! Egy ember voltam, kislány, édesanya, nagymama, aki valaha sok embert szeretett, és akit sokan szerettek!”

Hirdetés
[ ]

A nővér percekig csak nézett maga elé, és ömlöttek a könnyei. Végre meglátta az apró, törékeny testű, sokat megélt néniben mindannyiunk közös sorsát… Törődjünk az idősekkel, mert egy nap mi magunk leszünk a gondoskodásra szoruló, szeretetre szomjazó öregek. Szerinted is tanulságos történet? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Címlapfotó: illusztráció

Forrás: magyarhaza.com

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés