MindenegybenBlog

8 mentős küzdött a kis Mercédesz életéért tegnap,az édesanya üzent nekik

Mint arról mi is beszámoltunk, tegnap tragédia történt a heves megyei óvodában, ahol egy 6 éves kislányra rádplt a mászóka, ami olyan sérüléseket okozott a picinek, amibe a helyszínen életét vesztette. Az édesanyja és édesapja lelkileg széttört, és nem képesek feldolgozni, ami történt, az édesanya megtörten nyilatkozott, és a mentősöknek üzent.

" A tragédia ellenére nagyon hálásan köszönöm ennek a 8 embernek, akik mindent megtéve próbálták megmenteni a gyermekemet. Egyszerűen egy hősök,  büszke vagyok magukra, az édesanyjuk és édesapjuk pedig remek munkát végzett, amikor Önöket felnevelte. Maguk akkora hősök, akikről nem készül ugyan sci-fi film, de higgyék el, az emberiségért amit tesznek, ahogy életet mentenek, ez a legcsodálatosabb szakma. Elbúcsúzunk a kislányunktól, könnyes szemünk soha nem lesz már a régi, a szívünk örökké fájni fog és sajogni, de Önök , emberek.. Nagybetűvel, és minden Tisztelettel!  Sajnos nem volt lehetőségem személyesen megköszönni Önöknek, de bízom benne, hogy ez a kis levél el fog jutni Önökhöz, kérem, aki elolvassa, valahogy terjessze, szeretném őszintén megköszönni a mentősöknek mindent, amit tettek! "

Egy perc néma csenddel emlékezzünk meg a 6 éves pici lányért, és ha tudják kik voltak a mentősök, adják át nekik a köszönetet, mert megérdemlik.

2019-09-27 17:11:46 - Mindenegyben Blog