MindenegybenBlog

"50 évesen ne akarj már anyuka lenni!" – Vajna Tímea kegyetlen beszólást kapott, de a milliárdosnő válasza mindent vitt!

Vajna Tímea kiáll magáért a rosszindulatú kommentekkel szemben

Vajna Tímea (most Palácsik-Ráthonyi Tímea) nem hagyta szó nélkül a negatív kritikát, miután egy követője rosszindulatú üzenetet küldött neki azzal kapcsolatban, hogy 41 évesen is próbál teherbe esni. Az üzenet írója nem nézte jó szemmel, hogy Tímea ilyen kitartóan küzd az anyaságért, még ennyi idősen is. A modell gyorsan reagált a kritikára, védelmezve magát és döntését.

Az év elején Tímea bejelentette a szomorú hírt, hogy elvesztette kisbabáját. Évek óta minden vágya, hogy édesanya legyen, de számos mélypontot élt át. Előfordult, hogy már-már elvesztette a reményt, de a sikertelen lombikprogramok és vetélések ellenére továbbra is küzd azért, hogy szülővé válhasson. Ennek érdekében Magyarországon részt vett egy speciális talpkezelésen, amely egyesek szerint elősegíti a teherbeesést, és több IVF-kezelésen is átesett már.

Egy újabb bejegyzésében elárulta, hogy még mindig harcol a teherbe esésért és az anyaságért. Egy fotón fecskendővel a kezében látható, és a bejegyzéshez csalódottan írta, hogy nem vár babát, csak a hormonoktól felfúvódott. Az egyik követője durván reagált erre, és azt tanácsolta neki, hogy ne akarjon görcsösen anyává válni 50 évesen, mert az nem lenne jó sem neki, sem a babának.

Tímea rögtön megvédte magát: "50? Bocs, 41 éves vagyok" – válaszolta egy sírós emotikonnal kísérve.

2024-07-31 16:40:49 - Mindenegyben Blog