MindenegybenBlog

50 éves férfi esett össze a Borsod megyei Művelődési házban…amit a mentők tapasztaltak a kiérkezéskor AZ FELFOGHATATLAN!

ELKÉPESZTŐ ÉLETMENTÉS FÜZÉREN!

A Borsod megyei településen aktív közösség él, amit nem csak az bizonyít, hogy jó programok vannak a “művház”-ban, hanem az amit egy férfi életéért tettek ott a helyiek. Sátoraljaújhely Mentőállomás egyik kiváló mentőtisztje épp szabadnapján látogatott a füzéri művelődésiházba, amikor a szeme láttára egy 50 év körüli férfi holtan esett össze. Ezt látva a szakember azonnal megkezdte az újraélesztést, míg mások defibrillátorért rohantak, vagy a mentők akadálymentes érkezését siettek biztosítani. A helyiek olyan példamutatóan reagáltak a megszokott programtól eltérő eseményre, hogy rutinos bajtársunk is meglepődött. A “defi” pillanatok alatt meg is érkezett és sokkolta az addig életben tartott betegetet.

A szívmegállástól számított kilencedik percben az eszméletét is visszanyerte a férfi, akinek emelt szintű ellátását végül a gyorsan kiérkező mentők nyújtották. A tankönybe illő újraélesztésnek köszönhetően végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a férfit. Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek Gratulálunk!

2019-10-03 16:07:23 - Mindenegyben Blog