Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
45 éves kor felettiek FIGYELEM! FONTOS BEHÍVÓLEVELET POSTÁZNAK minden 45 feletti magyarnak! El kell mennie! 500 ezer behívót kézbesítenek! Már a napokban is jöhet a levél! További információk itt >>>
Mindenegyben Blog - 2020. február 04. (kedd), 21:08

45 éves kor felettiek FIGYELEM! FONTOS BEHÍVÓLEVELET POSTÁZNAK minden 45 feletti magyarnak! El kell mennie! 500 ezer behívót kézbesítenek! Már a napokban is jöhet a levél! További információk itt >>> (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 feb 04

Annak érdekében, hogy a betegség időben felismerhető legyen, a kormány kiépítette a szervezett szűrések rendszerét. Ennek keretében lehetővé tette az életkor alapján veszélyeztetettnek minősülő céllakosság minél nagyobb számban történő bevonását a szervezett szűrővizsgálatokba. A szűrések hosszú távú célja a daganatos betegségek előfordulásának és a betegség okozta halálozások csökkentése.

A szervezett emlőszűrés célcsoportja a 45-65 év közötti nők, vizsgálatukat kétévente kell megismételni. A program indulása óta annak keretében eddig több mint 9.000 rosszindulatú daganatot fedeztek fel. A kormány évente 500 ezer meghívót küld ki a veszélyeztetett céllakosság számára, a szűrésen való részvételi arány közel 45%. Célunk, hogy a részvételi arányt folyamatosan növeljük, így az elkövetkezendő időszakban mindent megteszünk annak érdekében, hogy a szűrővizsgálatokat közelebb vigyük a lakossághoz.

Hirdetés
[ ]

A mellrák elleni küzdelem világnapján is arra biztatjuk az érintett lakosságot, hogy rendszeresen vegyenek részt a szűrővizsgálatokon, hogy a minél több időt tölthessenek családjaik körében.

(EMMI Egészségügyért Felelős Államtitkárság)

Forrás : kormany.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés