Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
4 pofátlanul szerencsés csillagjegy, aki sok pénzt kaszál 2023 augusztusában
Mindenegyben Blog - 2023. július 31. (hétfő), 08:38

4 pofátlanul szerencsés csillagjegy, aki sok pénzt kaszál 2023 augusztusában (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 júl 31

Hirdetés
[ ]

  • Skorpió: A skorpió jegyűeknek augusztusban stabilak lesznek a pénzügyeik. Nem várható sem nagyobb bevétel, sem nagyobb kiadás. A skorpió jegyűeknek érdemes beosztaniuk a pénzüket, és nem hagyniuk magukat elcsábítani felesleges vásárlásokra. Ha így tesznek, akkor a hónap végére elégedettek lehetnek a pénzügyi helyzetükkel, és nem kell aggódniuk semmi miatt.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
    • Hirdetés

    • Oroszlán: Az oroszlán jegyűeknek augusztusban változatos lesz a pénzügyi helyzetük. Lehet, hogy egyik nap nagy összeget nyernek vagy kapnak, másik nap pedig elveszítenek vagy elköltenek valamit. Az oroszlán jegyűeknek érdemes óvatosnak lenniük a pénzzel kapcsolatban, és nem hagyatkozniuk csak a szerencsére. Ha így tesznek, akkor a hónap végére kiegyenlítődhetnek a pénzügyeik, és nem lesznek se túl gazdagok, se túl szegények.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

    • Szűz: A szűz jegyűeknek augusztusban növekedni fog a jövedelmük. Lehet, hogy egy előléptetés, egy fizetésemelés, vagy egy mellékállás hozza meg az extra pénzt. A szűz jegyűeknek érdemes kihasználniuk ezt az időszakot, és befektetniük vagy megtakarítaniuk a pénzüket. De ne legyenek túl mohók vagy kapzsik, és osszanak meg másokkal is valamit abból, amit kaptak.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

    • Ikrek: Az ikrek jegyűeknek augusztusban változékony lesz a pénzügyi helyzetük. Lehet, hogy hol többet költenek, hol kevesebbet. Az ikrek jegyűeknek érdemes figyelniük a pénzügyi terveikre, és nem hagyniuk magukat elragadtatni a pillanatnyi hangulatoktól. Ha így tesznek, akkor a hónap végére kordában tarthatják a pénzügyeiket, és nem lesznek se túl eladósodottak, se túl spórolósak.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

    • Bak: A bak jegyűeknek augusztusban csökkeni fog a jövedelmük. Lehet, hogy egy leépítés, egy csökkentés, vagy egy veszteség miatt kell kevesebb pénzzel beérniük. A bak jegyűeknek érdemes alkalmazkodniuk ehhez az időszakhoz, és nem panaszkodniuk vagy keseregniük. Ha így tesznek, akkor a hónap végére megtalálhatják a módját, hogyan éljenek meg a rendelkezésre álló pénzből, és nem érzik magukat szegénynek.
    Hirdetés
    Megosztás a Facebookon
    Hirdetés
    Hirdetés