Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
35 milliót koldult össze a két budapesti gyerek a blaha lujza téren. Az évszázad története, amit a két 12 éves gyerek véghez vitt
Mindenegyben Blog - 2018. július 24. (kedd), 07:47

35 milliót koldult össze a két budapesti gyerek a blaha lujza téren. Az évszázad története, amit a két 12 éves gyerek véghez vitt (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 júl 24

Harmadszorra átutalt a gyerekeknek még 40 ezer forintot, abban a boldog tudatban, hogy megoldódott a probléma.

De itt még mindig nem volt vége: a gyerekek este újra telefonáltak, egy újabb ürüggyel, hogy a villanyórát is ki kell cserélni, amihez még 60 ezer forint kell. Erre Szabolcs már nemet mondott, és a gyerekek a következő nap folyamatosan hívogatták. Könyörögtek neki, hogy egy fűtetlen lakásban vannak és gondoskodjon róluk. Szabolcs erre kiküldött egy rendőrt az általuk megadott címre, segítsen ő nekik, de az ott élő család közölte, hogy köszönik, ők jól vannak. Szabolcs – akitől ekkor már 108 ezer forintot csaltak ki – végül feljelentést tett.

Hirdetés
[ ]

                                                      (Szabolcs, kezében a feljelentéssel)

A jól megszervezett csalásnak több sértettje is van, Szabolcs hozzájuk képest olcsón megúszta. Ugyanezzel a módszerrel egy férfitől négy hónap alatt több mint 32 millió forintot (!) csaltak ki, egy hölgy pedig egy hónap alatt két és fél milliót adott nekik készpénzben.

A rendőrség a három eset vizsgálatát összevonta, többszörösen minősített csalás miatt nyomoznak. Egy bizonyos, M. Dávid a fő gyanúsítottjuk, akiknek több társa is van.

Szabolcs azért osztotta meg történetét lapunkkal, mert úgy gondolta, az ügynek több további károsultja is lehet, akik eddig nem tettek feljelentést. Azt nem tudni, hogy az okozott kárt sikerül-e valaha behajtani a tetteseken.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés