MindenegybenBlog

3 éves Kulcsár Edina és Csuti tündéri kislánya, Nina: szerinted melyikükre hasonlít jobban?

3 éves  Kulcsár Edina és Csuti tündéri kislánya, Nina: szerinted melyikükre hasonlít jobban?

A büszke édesanya a most már hároméves kislányáról, Nináról osztott meg egy képet közösségi oldalán.

Annyit mondtam, hogy nézzen modellesen, és ment neki- írta Edina. A követői teljesen odáig voltak a kép láttán, sokan egyetértettek abban, hogy egyre jobban hasonlít az anyukájára, az utóbbi időben rengeteget változott.

Ebben a pózban tiszta te. Gyönyörű vagy Ninus - reagált egy követője.

Szerinted kire hasonlít jobban? Edinára vagy Csutira?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kulcsár Edina (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés

Kulcsár Edina és Csuti kislányuk, Nina 2020. április 21-én született meg. A vöröses-szőke hajú kis csillag mindenkit elbűvöl. Három éves szülinapi bulija felejthetetlen volt, amiről apukája mutatott be néhány aranyos fotót.Csuti és Kulcsár Edina kislánya betöltötte a 3 évetNina a kedvenc mesefigurájának, a Jégvarázs Elzájának jelmezében ünnepelt. Rózsaszín tortát kapott, és a barátai és a rokonai is ott voltak vele. A fotók között még sok vidám jelenetet láthatunk.

Szerinted kire hasonlít jobban? Edinára vagy Csutira?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

András Szabó (@csut.i) által megosztott bejegyzés

"Isten éltesse az én legkisebb szerelmemet! Az apa létem az eddigi felnőtt létezésem kétségtelenül legnagyobb eredménye és büszkesége! Az apaság tanított meg a feltétel nélküli szeretetre, megerősítette a visszaadás fontosságát és megtanított arra, hogyan legyek jobb ember. Senki sem tudhatja, mit jelent az élet, mit jelent a világ, amíg nincsen gyermeke” - írta a posztjában Csuti. A kommentelők elárasztották dicséretekkel és gratuláló üzenetekkel a fényképeket. Többen a „cukiság” és az „ennivalóan édes” jelzőkkel illették a kis Ninát. 

...

2023-07-21 18:33:53 - Mindenegyben Blog